Dé narcose tandarts in Capelle aan den IJssel

Tandartsen in Capelle a/d IJssel gespecialiseerd in tandarts angst.

Maak een afspraak

Angst tandarts Capelle aan den IJssel

Zoekt u een tandarts gespecialiseerd in angsten in Capelle aan den IJssel? NarcoDent is dé tandartspraktijk gespecialiseerd in narcosebehandelingen. Onze tandartsen hebben veel begrip en ervaring met angstige mensen. Tijdens een behandeling nemen wij dan ook uitgebreid de tijd en leggen we u stap voor stap uit wat er gaat gebeuren. Zo geven wij u ook tips en advies om u te helpen bij het wegnemen van uw tandartsangst. U krijgt van ons de grootste zorg en aandacht en voeren wij (indien gewenst) ook behandelingen uit onder narcose. 

Onze angst tandartsen in Capelle aan den IJssel

U zoekt een tandarts die u kunt vertrouwen. Dan is het fijn om te weten wie onze tandartsen zijn. Het is daarom bij ons ook altijd mogelijk om uw voorkeur aan te geven voor een tandarts. Of het nu gaat om de eerste afspraak, of eventuele toekomstige afspraken. Dit zijn onze angst tandartsen in Capelle aan den IJssel:

Jan Pieter Jonker

Debby Zavaleta

Jadranka Popovic 

Onze narcose behandelingen

NarcoDent biedt een ruim aanbod aan uiteenlopende tandartsbehandelingen. Of het nu gaat om periodieke controle, een kleine ingreep of een ingrijpende behandeling. Al deze behandelingen kunnen ook eventueel onder narcose worden uitgevoerd. Zo bieden wij onder andere de volgende behandelingen.

Voordelen narcose tandarts NarcoDent

Wij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. We bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

Bang voor de tandarts?

Bang zijn voor de tandarts is een enorme beperking. De oorzaak van tandartsangst ligt vaak in het verleden door een vervelende (traumatiserende) ervaring. Of er is angst voor het onbekende doordat er een heftige ingreep gedaan moet worden. Daarnaast gaat tandarts angst soms gepaard met schaamte. Wellicht bent u al lang niet bij de tandarts geweest of is uw gebit zo verwaarloosd dat u dit niet meer durft te laten zien.

Wat is een angst tandarts?

Een angst tandarts is niet hetzelfde als een gewone tandarts. Een angst tandartspraktijk is echt gespecialiseerd in patiënten die bang zijn voor de tandarts. Een angst tandarts stelt de patiënt gerust en neemt uitgebreid de tijd voor de behandeling. Daarnaast kan een angst tandarts gebruik maken van kalmerende middelen of een narcosebehandeling. Bij NarcoDent voeren wij narcosebehandelingen uit bij mensen die angst hebben voor de tandarts of de behandeling.

NarcoDent als angst tandarts

NarcoDent is al vele jaren een gespecialiseerde angst tandarts. Wij hebben een team wat zich helemaal voor u inzet, hoe groot de angst of uw tandproblemen ook zijn. We helpen dagelijks vele angstige patiënten, waarbij we echt specifiek naar uw situatie kijken. U krijgt van ons de grootste zorg en aandacht.

Plan een intakegesprek

 

Naam:*
Geslacht:*
Locatie:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Staat u onder bewind?:*

 

U wordt binnen 2 werkdagen gebeld vanuit 0800 42 42 002 om uw intakegesprek in te plannen.

Onze beoordelingen

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan hier waarom wij zo hoog worden beoordeeld door mensen die u voorgingen.