Spoedbehandeling niet mogelijk

  • Pijnloze behandeling
  • Gespecialiseerd narcoseteam
  • Ook voor klikgebitten 

Angst tandarts Brabant 

Zoekt u een angst tandarts in Brabant? NarcoDent is dé tandartspraktijk gespecialiseerd in angst en narcosebehandelingen. Onze angst tandarts praktijk bevindt zich in Oosterhout, ongeveer een kwartier rijden vanaf Breda. Zo beschikken wij over centrale ligging in Brabant. 

Onze tandartsen hebben veel begrip en ervaring met angstige patiënten. Tijdens een behandeling nemen wij dan ook uitgebreid de tijd en leggen we u stap voor stap uit wat er gaat gebeuren. Zo geven wij u ook tips en advies om u te helpen bij het wegnemen van uw tandartsangst. Daarnaast voeren wij (indien gewenst) ook behandelingen uit onder narcose. 

 

NarcoDent Brabant
De Waard 5
4906 BC Oosterhout (Noord-Brabant)
Tel: 0800 42 42 002

Routebeschrijving
 

 De vestiging in Brabant beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan  >

 

 

Voordelen angst tandarts NarcoDent

Wij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. We bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

  • Een ontspannen vrijblijvend intake gesprek
  • Angst tandartsen met veel ervaring en begrip
  • Pijnloze behandelingen met de grootste zorg
  • Behandelingen zijn ook onder narcose mogelijk
  • Behandelingen worden uitgevoerd binnen één afspraak
  • Mogelijk om een vriend of familielid mee te nemen

 

Onze narcose behandelingen

NarcoDent Brabant biedt een ruim aanbod aan uiteenlopende tandartsbehandelingen. Al deze behandelingen kunnen ook eventueel onder narcose worden uitgevoerd. Of het nu gaat om een kleine ingreep of een meer ingrijpende behandeling.

 

Onze angst tandartsen in Brabant

U zoekt een tandarts die u kunt vertrouwen. Dan is het fijn om te weten wie onze tandartsen zijn. Het is daarom bij ons ook altijd mogelijk om uw voorkeur aan te geven voor een tandarts. Of het nu gaat om de eerste afspraak, of eventuele toekomstige afspraken. Dit zijn onze angst tandartsen in Brabant:

 

Angst tandarts Bas van de Wouw   angst tandarts Michael Profitlich  

Bas van de Wouw

Tandarts

BIG: 69915586802

 

Michael Profitlich

Tandarts

BIG: 9990894512

 

 

Vrijblijvend intakegesprek inplannen

Tijdens het intakegesprek bespreken uw gebitsstatus, uw wensen en vertellen wij hoe wij u kunnen helpen. Wanneer u onderstaand formulier invult zult u binnen twee werkdagen worden gebeld om een afspraak in te plannen. Wij ontvangen u graag in onze angst tandartspraktijk in Brabant.

 

Vul deze code in:*
Captcha

 

© 2016, NarcoDent  |  Sitemap  |  Cookies