Spoedbehandeling niet mogelijk

  • Pijnloze behandeling
  • Gespecialiseerd narcoseteam
  • Ook voor klikgebitten 

Angst tandarts praktijken

narcose tandarts bellen

Narcodent is dé angst tandarts in Nederland. Onze behandelaren zijn gespecialiseerd in patiënten die angst hebben voor de tandarts. Daarnaast zijn al onze behandelingen mogelijk onder volledige narcose. Van kleine ingrepen zoals het trekken van een tand of verstandskies tot grotere ingrepen zoals het trekken van het gehele gebit. Dit in combinatie met onze praktijken in heel Nederland maakt een mooi en gezond gebit mogelijk voor iedereen!

 

NarcoDent angst tandartspraktijken

NarcoDent beschikt over 3 praktijken in Nederland. Zo zijn wij te vinden in de provincies Brabant, Gelderland en Zuid-Holland. Al deze vestigingen beschikken over specialisten op het gebied van angst voor de tandarts en narcosebehandelingen. Hieronder hebben we onze praktijken voor u op een rijtje gezet. Klik op een praktijk voor meer informatie over deze vestiging.

 

 

NarcoDent Culemborg

narcose tandarts gelderland

Adres:

De Raaf 13 a

4102 DG Culemborg

 

NarcoDent Capelle a/d IJssel

narcose tandarts zuid-holland

Adres:
Essebaan 1

2908 LJ Capelle aan den IJssel

NarcoDent Oosterhout

Adres:
De Waard 5

4906 BC Oosterhout (Noord-Brabant)

 

Vrijblijvend intakegesprek inplannen

Tijdens het intakegesprek bespreken uw gebitsstatus, uw wensen en vertellen wij hoe wij u kunnen helpen. Wanneer u onderstaand formulier invult zult u binnen twee werkdagen worden gebeld om een afspraak in te plannen. Wij ontvangen u graag in een van onze angst tandartspraktijken.

 

Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Sitemap  |  Cookies