Spoedbehandeling niet mogelijk

  • Pijnloze behandeling
  • Gespecialiseerd narcoseteam
  • Ook voor klikgebitten 

Tandartsangst? Kom er overheen bij NarcoDent

Kwaliteit geeft vertrouwen

NarcoDent werkt uitsluitend met BIG-geregistreerde tandartsen en implantologen, topkwaliteit apparatuur en de beste materialen. Ook werken al onze tandartsen en implantologen conform de landelijk geldende wet- en regelgeving.

 

Voor het toedienen van de narcose werken de behandelteams van NarcoDent samen met de professionals van AIC Services. Deze organisatie is gespecialiseerd in het verzorgen van hoogwaardige medische zorg binnen de anesthesiologie en intensive care geneeskunde. AIC Services levert op de NarcoDent locaties volwaardige anesthesiologische zorg met een mobiel anesthesieteam (inclusief personeel, apparatuur, medicatie en overige benodigdheden). De anesthesiologen bij AIC Services zijn BIG-geregistreerd en werken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA).

 

U bent bij NarcoDent dus in goede handen.
 

Toch niet tevreden?

Wij doen er alles aan om u tevreden, kalm en met een goed gevoel de praktijk te laten verlaten. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan kennen wij een heldere klachtenprocedure.

 

Snel van uw tandartsangst afkomen? Plan een vrijblijvend intakegesprek!

Tijdens dit vrijblijvende intakegesprek ontmoet u onze behandelaar en bespreken wij uw huidige gebitsstatus, uw eventuele tandartsangst en uw wensen. Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om de intake in te plannen.

Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Sitemap  |  Cookies