Spoedbehandeling niet mogelijk

  • Pijnloze behandeling
  • Gespecialiseerd narcoseteam
  • Ook voor klikgebitten 

Tandartsbehandeling onder narcose: Stappenplan narcosebehandeling

Soms komt de angst voor de tandarts voort uit de onwetendheid van wat er gaat komen. Daarom leggen we u hier precies uit hoe een tandartsbehandeling onder narcose in zijn werk gaat.
 

1.    Vrijblijvend intakegesprek

We beginnen met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek informeren we u uitgebreid over onze narcosemogelijkheden en maakt u kennis met de behandelaar. Wij bespreken uw huidige gebitsstatus, uw eventuele klachten en uw wensen. Bekijk meer informatie over het intakegesprek.

 

2.    Behandelvoorstel

Op basis van het intakegesprek en aanvullende informatie zoals röntgenfoto’s en de gezondheidsverklaring stellen wij, in overleg met u, een behandelplan op. Dit plan geeft stap voor stap aan wat de tandarts gaat doen en waarom dit belangrijk is voor uw gebit.

 

3.    Veilig onder narcose

Het toedienen van de narcose gebeurt in alle rust door onze specialisten. Zij vertellen u wat er gebeurt, wat u ervan merkt en hoe lang u onder narcose blijft. De duur van de narcose hangt af van het type behandeling. Lees meer informatie over het toedienen van de narcose.

 

4.    Rustig bijkomen

Na de behandeling, als de narcose raakt uitgewerkt, wordt u wakker in een rustige ruimte. Dit noemen we de uitslaapkamer. De mensen van het narcoseteam zien erop toe dat u hier rustig kunt bijkomen. Uiteraard vertelt de tandarts/assistent u dan ook hoe de behandeling is gegaan. Normaal gesproken kunt u dan na ongeveer een uur, onder begeleiding, weer naar huis.

 

 Neem iemand mee

Als u een tandartsbehandeling onder narcose ondergaat, is het belangrijk dat er iemand met u meekomt. Na een behandeling onder volledige narcose kunt u niet zelf naar huis rijden. Ook mag u niet met het openbaar vervoer naar huis. Het is bovendien wenselijk dat u bij thuiskomst niet alleen bent. De eerste 24 uur na de behandeling moet u het nog even rustig aan doen.

 

5. Nacontrole

Afhankelijk van de behandeling zal er wel of geen nacontrole plaatsvinden. Deze nacontrole zal twee tot drie dagen na de behandeling plaatsvinden.
 

Snel van uw tandarts angst af komen? Plan een vrijblijvend intakegesprek!

Tijdens dit vrijblijvende intakegesprek ontmoet u onze behandelaar en bespreken wij uw huidige gebitsstatus, uw eventuele klachten en uw wensen. Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om de intake in te plannen.

Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Sitemap  |  Cookies