Spoedbehandeling niet mogelijk

  • Pijnloze behandeling
  • Gespecialiseerd narcoseteam
  • Ook voor klikgebitten 

Angst tandarts

Angst voor de tandarts? Een bezoek aan de tandarts is vaak niet één van onze favoriete bezigheden. Niemand kijkt uit naar een periodieke controle, het laten trekken van een kies of het zetten van een kroon. Echter kan deze angst serieuze vormen aannemen. anst tandarts narcodent

 

NarcoDent is gespecialiseerde angst tandarts. Onze tandartsen hebben veel ervaring met angstige patiënten. Bij ons kunnen alle behandelingen uitgevoerd worden door een angst tandarts. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een behandeling onder narcose. Lees meer over NarcoDent als angst tandarts, of vraag direct een vrijblijvend gesprek aan!

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan >

 

Op deze pagina vindt u de volgende informatie:

- Wat is tandarts angst?
- Wat is een angst tandarts?
- NarcoDent als angst tandarts
- Onze angst tandarts behandelingen
- Voordelen van een angst tandarts
- Vrijblijvend intakegesprek inplannen

 

 

Wat is tandarts angst?

Wat is een angst tandartsTandarts angst is een enorme vrees om naar de tandarts te gaan en/of een behandeling de ondergaan. Tandarts angst wordt ook wel tandartsfobie, tandartsvrees en dentofobie genoemd. Ongeveer 80% van alle Nederlanders is wel eens angstig geweest bij de tandarts. In totaal zijn er naar schatting 800.000 Nederlanders met een tandartsfobie.

 

 

Bang voor de tandarts

Bang zijn voor de tandarts is een enorme beperking. De oorzaak van tandartsangst ligt vaak in het verleden door een vervelende (traumatiserende) ervaring. Of er is angst voor het onbekende doordat er een heftige ingreep gedaan moet worden. Daarnaast gaat tandarts angst soms gepaard met schaamte. Wellicht bent u al lang niet bij de tandarts geweest of is uw gebit zo verwaarloosd dat u dit niet meer durft te laten zien.

 

 

Wat is een angst tandarts?

Een angst tandarts is niet hetzelfde als een gewone tandarts. Een angst tandartspraktijk is echt gespecialiseerd in patiënten die bang zijn voor de tandarts. Een angst tandarts stelt de patiënt gerust en neemt uitgebreid de tijd voor de behandeling. Daarnaast kan een angst tandarts gebruik maken van kalmerende middelen of een narcosebehandeling. Bij NarcoDent is het ook mogelijk om te kiezen voor een narcosebehandeling.

 

 

NarcoDent als angst tandarts

NarcoDent is al vele jaren een gespecialiseerde angst tandarts. Wij hebben een team wat zich helemaal voor u inzet, hoe groot de angst of uw tandproblemen ook zijn. We helpen dagelijks vele angstige patiënten, waarbij we echt specifiek naar uw situatie kijken. U krijgt van ons de grootste zorg en aandacht.

 

Uw bezoek in onze praktijk

NarcoDent angst tandartsWe starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit eerste bezoek aan onze praktijk, maakt u kennis met onze specialisten. Zo weet u precies wie straks uw tandarts gaat worden. We laten onze praktijk zien en geven alle informatie en mogelijkheden die wij u als tandarts kunnen bieden. Tijdens dit intakegesprek bekijken wij uw gebitsstatus en kunt uw wensen en grenzen aangeven. We bieden zowel angst- als narcosebehandelingen aan, dus ook hier zullen wij u alles over vertellen.

Vervolgens gaan we voor u een persoonlijk behandelplan opstellen. Dit doen op basis van het intakegesprek en eventueel aanvullende informatie zoals röntgenfoto’s en de gezondheidsverklaring.

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan >

 

 

Onze angst tandarts behandelingen

NarcoDent biedt een ruim aanbod aan uiteenlopende tandartsbehandelingen. Of het nu gaat om periodieke controle, een kleine ingreep of een ingrijpende behandeling. Al deze behandelingen kunnen ook eventueel onder narcose worden uitgevoerd. Zo bieden wij onder andere deze behandelingen aan:
Bekijk direct al onze angst- en narcosebehandelingen.
 
NarcoDent angst tandarts
 

Voordelen angst tandarts NarcoDent 

Wij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. We bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

  • Een ontspannen vrijblijvend intake gesprek
  • Angst tandartsen met veel ervaring en begrip
  • Pijnloze behandelingen met de grootste zorg
  • Behandelingen zijn ook onder narcose mogelijk
  • Mogelijk om een vriend of familielid mee te nemen
  • Vestigingen in Culemborg, Capelle a/d IJsel en Oosterhout
  • Score 4,8 uit 5 (bekijk onze facebook reviews)

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan >

 

NarcoDent recensies

“Na 8 jaar pijn en angst om onder narcose te gaan, heb ik ervoor gekozen om alles te laten trekken. De laatste jaren had ik grote angst, maar op de dag zelf viel er een hoop ellende van mij af. Ik ben zo blij dat ik de stap genomen heb. Tot op de dag van vandaag geen greintje pijn gehad, echt top service. Ik zou willen dat alle tandartsen zo waren. Echt top hoe alles verlopen is.” Mevr. MvE

 

“Jeetje wat was ik bang. Toen ik eenmaal geroepen werd om onder narcose te gaan brak ik. Ik werd goed opgevangen en gerust gesteld. De anesthesist, assistentes en de tandarts waren in 1 woord GE-WEL-DIG. Van intake tot nazorg, ik kan het iedereen aanraden.” – Mevr. KM

 

 

Vrijblijvend intakegesprek inplannen

Wanneer u onderstaand formulier invult zult u binnen twee werkdagen worden gebeld om een afspraak in te plannen. Wij ontvangen u graag in één van onze angst tandartspraktijken.


Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Sitemap  |  Cookies