Angst tandarts

De angst tandarts is er om u als patiënt van de beste zorg te voorzien, waarbij uw welzijn de boventoon voert.

Maak een afspraak

Waarom naar de angst tandarts?

Een bezoek aan de tandarts is voor veel mensen niet één van de meest favoriete bezigheden. We zien er vaak tegenop. Echter kan het bij u veel verder gaan dan ertegenop zien. U heeft een ware angst ontwikkeld voor een bezoek aan de tandarts. U bent hierin niet alleen! Daarom zijn er gespecialiseerde angst tandartsen die goed weten hoe ze u met uw angst het beste kunnen behandelen. Is de behandelen door een angst tandarts niet mogelijk en is uw angst te groot? Dan kunt u kiezen voor een behandeling onder narcose bij NarcoDent. Op de pagina Narcose tandartsen vindt u alle informatie over wat een narcose tandarts voor u kan betekenen.

Voordelen narcose tandarts NarcoDent

Wij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. We bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

Wat is een angst tandarts precies?

Een angst tandarts is niet hetzelfde als een gewone tandarts. De angst tandarts is gespecialiseerd in het behandelen van mensen die extreem angstig zijn voor een tandarts bezoek. De arts neemt uitgebreid de tijd voor u, stelt u gerust en kan daarnaast gebruik maken van kalmerende middelen. Is dit niet voldoende? Dan is het mogelijk om voor een narcose behandeling te kiezen, een angst tandarts en een narcose tandarts zijn namelijk niet hetzelfde! Bij NarcoDent voeren wij narcose behandelingen uit bij mensen die erg bang zijn voor de tandarts, uiteraard gaat dit alles in overleg met u. Uw welzijn voert de boventoon bij alle behandelingen!

Bent u bang voor de tandarts?

Bang zijn voor de tandarts kan een enorme beperking zijn. Zeker als u klachten ervaart, kan het uw leven erg beïnvloeden. Waar uw angst voor de tandarts vandaan komt is vaak terug te herleiden naar uw jeugd. Echter kunnen de oorzaken per persoon erg verschillend zijn. De een heeft het te verduren gehad bij de (school)tandarts als kind, bij de ander is de angst doorgegeven door een van de ouders. Het kan ook komen door enge verhalen van andere kinderen, waardoor er een angstig beeld is ontstaan van een bezoek aan de tandarts. Uw angst kan ook voortkomen uit schaamte, omdat controles lang zijn uitgesteld en u angstig bent voor de gevolgen hiervan. Wat de reden ook is voor uw angst voor de tandarts, er is een oplossing. Natuurlijk zijn er ook een aantal tips tegen angst voor de tandarts, deze lees je hier.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheid om onder narcose een behandeling te ondergaan? Neem dan contact met ons op. In een gesprek zullen we antwoord geven op al uw vragen, want dit traject begint bij ons eerst met een ontspannen kennismaking. Maak nu een afpsraak! 

Onze tandartsen

Wij begrijpen heel goed dat u niet zomaar uw gebit aan iedereen toevertrouwd. Om u alvast een indruk te geven wie onze tandartsen zijn, ziet u hieronder de gezichten met namen. Wij gaan graag verder met u in gesprek tijdens het intakegesprek en bespreken dan met u alle mogelijkheden en wensen.

Eline Veen

Jan Pieter Jonker

Jeffrey Mesman

Deby Zavaleta

Michael Profitlich

Jadranka Popovic

Bas van de Wouw

Desi Gercheva

Uw bezoek in onze praktijk

We starten altijd met een intakegesprek. Tijdens dit eerste bezoek aan onze praktijk, maakt u kennis met onze specialisten. Zo weet u precies wie straks uw tandarts gaat worden. We laten onze praktijk zien en geven alle informatie en mogelijkheden die wij u als tandarts kunnen bieden. Tijdens dit intakegesprek bekijken wij uw gebitsstatus en kunt uw wensen en grenzen aangeven. We bieden zowel angst- als narcosebehandelingen aan, dus ook hier zullen wij u alles over vertellen.

Vervolgens gaan we voor u een persoonlijk behandelplan opstellen. Dit doen op basis van het intakegesprek en eventueel aanvullende informatie zoals röntgenfoto’s en de gezondheidsverklaring.

Maak afspraak

Plan een intakegesprek

 

Naam:*
Geslacht:*
Locatie:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Staat u onder bewind?:*

 

U wordt binnen 2 werkdagen gebeld vanuit 0800 42 42 002 om uw intakegesprek in te plannen.

Onze beoordelingen

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan hier waarom wij zo hoog worden beoordeeld door mensen die u voorgingen.