Spoedbehandeling niet mogelijk

  • Pijnloze behandeling
  • Gespecialiseerd narcoseteam
  • Ook voor klikgebitten 

Angst tandarts: Bang voor de tandarts?

Iedereen is wel eens bang, angstig of zenuwachtig. Angst is een emotie die helpt om te reageren wanneer er gevaar dreigt. Angst is dus niet altijd negatief. Maar wanneer de angst niet meer in verhouding staat tot datgene waar u bang voor bent, is er sprake van angstklachten. Veel mensen zijn bekend met het gevoel van zenuwen als een tandartsbezoek zich aandient. Vaak helpt het om met de behandelaar over deze angst te praten. Maar er is ook een groep mensen die zo extreem bang is, dat ze helemaal niet meer naar de tandarts gaat.

 

Bang voor de tandarts? U bent niet de enige!

Tandartsangst komt veel voor: 2,5 miljoen Nederlanders hebben in meer of mindere mate moeite met tandartsbehandelingen. 10% van de Nederlanders gaat zelfs helemaal niet. Vaak komt de angst door een nare ervaring uit het verleden. Doordat de tandarts vermeden wordt, worden de klachten erger en hierdoor neemt de angst alleen maar toe.

 

Schaamte

Schaamte kan ook een reden zijn om niet naar de tandarts te durven. Misschien bent u bang dat de tandarts u veroordeelt omdat u al zo lang niet meer naar de tandarts bent geweest. Of is uw gebit zo verwaarloosd dat u dit niet meer durft te laten zien. Bij NarcoDent is deze schaamte niet nodig. Wij hebben begrip voor iedere patiënt en iedere situatie. Wij zijn alleen maar erg trots wanneer u de stap durft te zetten om toch iets aan uw klachten te doen. Gebleken is zelfs dat de meest angstige mensen na een behandeling onder narcose weer naar een reguliere tandarts kunnen gaan!

 

Angst voor de tandarts? Plan een vrijblijvend intakegesprek!

Tijdens dit vrijblijvend intakegesprek ontmoet u onze behandelaar en bespreken wij uw huidige gebitsstatus, uw eventuele klachten en uw wensen. Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om de vrijblijvende intake in te plannen.


Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Sitemap  |  Cookies