Spoedbehandeling niet mogelijk

  • Pijnloze behandeling
  • Gespecialiseerd narcoseteam
  • Ook voor klikgebitten 

Narcosetandarts

Wanneer u bang bent voor de tandarts is een behandeling onder narcose wellicht interessant voor u. U krijgt dan niets mee van de behandeling en weet zeker dat u zonder pijn weer de deur uit loopt. Alles wat gedaan moet worden, kan dan in 1 keer worden uitgevoerd, zodat u ook niet meerdere keren terug hoeft te komen.

 

Stappen narcosebehandeling

Er zijn verschillende stappen we met u zullen doorlopen, voor we u gaan behandelen. We beginnen altijd met een vrijblijvend intakegesprek, zodat u zeker weet of dit de juiste keuze is voor u en ook precies weet wat u te wachten staat tijdens de behandeling.

Over de narcose zelf hoef u zich ook geen zorgen te maken. Wij werken met een gespecialiseerd narcoseteam, dat heel veel ervaring heeft met het behandelen van angstige mensen. Zij luisteren naar u en stellen u op uw gemak, zodat u de behandeling zonder problemen zult doorstaan.

Kwaliteit is voor ons heel belangrijk. Wij werken dan ook uitsluitend met BIG-geregistreerde tandartsen en implantologen, topkwaliteit apparatuur en de beste materialen. Ook werken al onze tandartsen en implantologen conform de landelijk geldende wet- en regelgeving.

 

Angst voor de tandarts? Plan een vrijblijvend intakegesprek!

Tijdens dit vrijblijvende intakegesprek ontmoet u onze behandelaar en bespreken wij uw huidige gebitsstatus, uw eventuele klachten en uw wensen. Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om de intake in te plannen.


Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Sitemap  |  Cookies