Spoedbehandeling niet mogelijk

 • Pijnloze behandeling
 • Gespecialiseerd narcoseteam
 • Ook voor klikgebitten 

Narcose tandarts

Narcose tandarts? Indien u grote angst heeft voor de tandarts, is het mogelijk om te kiezen voor een behandeling onder narcose. U krijgt dan niets mee van de behandeling en deze verloopt pijnvrij.

Narcose tandarts NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcose tandarts. Als angst tandarts hebben wij veel ervaring met het helpen van patiënten die bang zijn voor de tandarts. Het is bij ons mogelijk om behandelingen uit te laten voeren met of zonder narcosebehandeling. Lees meer over NarcoDent als angst en narcose tandarts, of vraag direct een vrijblijvend gesprek aan!

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan >

 

Op deze pagina vindt u de volgende informatie:
- Wat is een narcose tandarts?
- NarcoDent als narcose tandarts
- Over de narcosebehandeling
- Onze narcose tandartsbehandelingen
- Voordelen narcose tandarts NarcoDent
- Vrijblijvend intake gesprek inplannen

 

Wat is een narcose tandarts?

Een narcose tandarts is een specialist die tandartsbehandelingen uitvoert onder narcose. Een narcose tandarts wordt ook wel anesthesie tandarts genoemd. Tijdens de narcose valt de patiënt in slaap en krijgt niets mee van de behandeling. Dit wordt gedaan bij mensen met een grote angst voor de tandarts. Ook wordt de behandeling uitgevoerd bij mensen die last hebben van kokhalsreflex.

 

 

NarcoDent als narcose tandarts

NarcoDent is al vele jaren een gespecialiseerde angst- en narcose tandarts. Ons team aan assistenten, tandartsen en narcosespecialisten (anesthesisten), zorgen ervoor dat uw behandeling zo goed en pijnloos mogelijk verloopt. Ook helpen wij u bij het verminderen van uw tandartsangst. Wij nemen alle tijd en werken volgens een rustige en ongedwongen aanpak.

 

Belangrijke informatie over de narcosebehandeling

Als u overweegt om bij NarcoDent een tandartsbehandeling onder narcose te laten uitvoeren, dan heeft u wellicht vragen. Dit zijn de belangrijkste zaken bij het kiezen voor het narcose tandarts.

 1. Behandeling en stappen
  Er zijn verschillende stappen die we met u gaat doorlopen, voordat wij u gaan behandelen. Denk hierbij aan een vrijblijvend intakegesprek en het opstellen van een behandelplan. Daarna volgt de behandeling zelf en de nazorg. Lees hierover meer op de pagina over het stappenplan narcosebehandeling.
   
 2. Narcose en werking
  Over de narcose zelf hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij werken met narcosespecialisten die u zo goed mogelijk op uw gemak zullen stellen. Zij hebben veel ervaring met angstige patiënten en doen er alles aan om u zo goed mogelijk door de behandeling heen te begeleiden. Wilt u meer weten over hoe de narcosebehandeling precies in zijn werk gaat? Lees dan meer over de werking van de narcosebehandeling.
   
 3. Narcose tandarts kosten
  Bij het opstellen van het behandelplan, maken wij alle kosten voor u inzichtelijk. De tandheelkundige kosten zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit en voor iedereen gelijk. Afhankelijk van uw aanvullende tandartsverzekering bent u hiervoor verzekerd. Hou wel rekening met eventuele extra kosten voor bijvoorbeeld een röntgenfoto (indien nodig). Voor de narcose behandeling hanteren wij vaste tarieven. Lees hierover meer op onze pagina over narcose tandarts kosten.
   
 4. Kwaliteit van de behandeling
  Kwaliteit geeft vertrouwen. NarcoDent werkt uitsluitend met BIG-geregistreerde tandartsen en implantologen, topkwaliteit apparatuur en de beste materialen. Ook werken al onze tandartsen en implantologen conform de landelijk geldende wet- en regelgeving. Lees hier meer over op onze pagina over de kwaliteit van NarcoDent.

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan >

 

Onder narcose tandarts

 

 

Onze narcose tandarts behandelingen

NarcoDent biedt een ruim aanbod aan uiteenlopende narcosebehandelingen. Of het nu gaat om periodieke controle, een kleine ingreep of een ingrijpende behandeling. Al deze behandelingen kunnen zowel met als zonder narcose worden uitgevoerd. Zo bieden wij onder andere deze behandelingen aan:

 • Tandheelkunde onder narcose
 • Tandtrekken onder narcose
 • Alle tanden trekken onder narcose
 • Verstandskies trekken onder narcose
 • Wortelkanaalbehandeling onder narcose
 • Gebitsrenovatie onder narcose
 • Implantaat plaatsen onder narcose
 • Prothese plaatsen onder narcose

 

 

Voordelen angst tandarts NarcoDent

Wij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. We bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

Narcose tandarts NarcoDent

 • Een ontspannen vrijblijvend intake gesprek
 • Angst tandartsen met veel ervaring en begrip
 • Pijnloze narcosebehandelingen met de grootste zorg
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Behandelingen worden uitgevoerd binnen één afspraak
 • Vestigingen in Culemborg, Capelle a/d IJsel en Oosterhout

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan >

 

NarcoDent recensies

“Na 8 jaar pijn en angst om onder narcose te gaan, heb ik ervoor gekozen om alles te laten trekken. De laatste jaren had ik grote angst, maar op de dag zelf viel er een hoop ellende van mij af. Ik ben zo blij dat ik de stap genomen heb. Tot op de dag van vandaag geen greintje pijn gehad, echt top service. Ik zou willen dat alle tandartsen zo waren. Echt top hoe alles verlopen is.” Mevr. MvE

 

“Jeetje wat was ik bang. Toen ik eenmaal geroepen werd om onder narcose te gaan brak ik. Ik werd goed opgevangen en gerust gesteld. De anesthesist, assistentes en de tandarts waren in 1 woord GE-WEL-DIG. Van intake tot nazorg, ik kan het iedereen aanraden.” – Mevr. KM

 

 

Vrijblijvend intakegesprek inplannen

Wanneer u onderstaand formulier invult zult u binnen twee werkdagen worden gebeld om een afspraak in te plannen. Wij ontvangen u graag in één van onze narcose tandartspraktijken.


Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Sitemap  |  Cookies