Spoedbehandeling niet mogelijk

 • Vrijblijvend intakegesprek
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Landelijke spreiding

Wortelkanaalbehandeling onder narcose

wortelkanaalbehandeling onder narcose

Overweegt u een wortelkanaalbehandeling onder narcose uit te laten uitvoeren? NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcose tandarts. Wij voeren alle soorten tandartsbehandelingen uit, zowel met als zonder narcose. 

Lees op deze pagina meer over een wortelkanaalbehandeling onder narcose. Of vraag direct een vrijblijvend gesprek aan.

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan  >

 

Wat is een wortelkanaalbehandeling?

Een wortelkanaalbehandeling wordt door een tandarts uitgevoerd wanneer het wortelkanaal (pulpa) ontstoken is. Dit kan gebeuren door slecht gebitsonderhoud middels een infectie via een gaatje. Ook kan het voorkomen dat een ontstoken wortelkanaal ontstaat door een lekkende vulling of harde klap op uw tand. Door het wortelkanaal lopen veel zenuwen waardoor de ontsteking enorme pijn kan veroorzaken. 

Een wortelkanaalbehandeling bestaat vaak uit twee afspraken. In eerste instantie wordt de patiënt pijnvrij gemaakt. De zenuw wordt verwijdert en de infectie behandeld. Daarna wordt het kanaal opgevuld en afgesloten met een noodvulling. De eerste behandeling is dus een tijdelijke oplossing met als doel de pijn weg te nemen. Tijdens de tweede behandeling is het doel om de tand te behouden. Hierbij wordt het kanaal afgevuld met definitief vulmateriaal en krijgt u een blijvende vulling. Doordat veel mensen niet gelijk een tweede afspraak plannen, kan er angst ontstaan voor de vervolgbehandeling. 

: Wat is een wortelkanaalbehandeling

 

Wortelkanaalbehandeling angst tandarts

NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcosetandarts. Wij krijgen veel patiënten die door ons het tweede deel van de wortelkanaalbehandeling laten uitvoeren. Wij zijn geen spoedtandarts, dus bieden geen hulp bij acute tandpijn. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. Wij nemen alle tijd voor u en leggen de wortelkanaalbehandeling stap voor stap aan u uit. Als u bij ons een afspraak wilt maken voor een wortelkanaalbehandeling onder narcose, gaan we als volgt te werk:

 

 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek U komt langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken wij uw problemen, wensen en grenzen. Wij vertellen u hierbij alles over de wortelkanaalbehandeling als over een eventuele narcosebehandeling. Het kan zijn dat er röntgenfoto’s van uw gebit gemaakt worden.
   
 2. Opstellen behandelplan Wij maken voor u een behandelplan op basis van het kennismakingsgesprek, eventuele röntgenfoto’s en een gezondheidsverklaring. Afhankelijk van uw gebitsstatus brengen we in kaart wat er moet gebeuren en maken we de afspraak voor de wortelkanaalbehandeling (onder narcose).
   
 3. De (narcose) behandeling
  Tijdens de behandeling zal de tandarts, assistent en de anesthesioloog (indien narcose) aanwezig zijn. De anesthesioloog brengt de narcose toe terwijl de tandarts de behandeling uitvoert. De narcose behandeling is compleet pijnloos. Lees meer over de werking van de narcose. 

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan  >

 

 

Wortelkanaalbehandeling bij NarcoDent

Narcose tandarts NarcoDentWij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt, zowel voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. We bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

 • Een ontspannen vrijblijvend intake gesprek
 • Angst tandartsen met veel ervaring en begrip
 • Pijnloze narcosebehandelingen met de grootste zorg
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Behandelingen worden uitgevoerd binnen één afspraak
 • Vestigingen in Culemborg, Capelle a/d IJsel en Oosterhout
 • Score 4,8 uit 5 (bekijk onze facebook reviews)

 

 

Vrijblijvend intakegesprek inplannen

Wanneer u onderstaand formulier invult zult u binnen twee werkdagen worden gebeld om een afspraak in te plannen. Wij ontvangen u graag in één van onze narcose tandartspraktijken.


Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Nieuws  |  Sitemap  |  Cookies