Spoedbehandeling niet mogelijk

 • Vrijblijvend intakegesprek
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Landelijke spreiding

Verstandkies trekken onder narcose

Verstandskies trekken narcose

Overweegt u een verstandskies te laten trekken onder narcose? NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcose tandarts. Alle soorten tandartsbehandelingen zijn door ons zowel met als zonder narcose uit te voeren. In sommige gevallen zijn is het trekken van een verstandskies enkel mogelijk bij een kaakchirurg. Lees op deze pagina meer over één of meerdere verstandskiezen laten trekken onder narcose of door een kaakchirurg. Of vraag direct een vrijblijvend gesprek aan.

 

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan  >

 

Verstandskies laten trekken

Begint u ongemak te ervaren aan één van uw verstandskiezen? Wanneer de verstandskiezen doorkomen kan dit een vervelend gevoel geven. In de tijd die daarop volgt gaat de kies steeds vaker pijn doen. Door preventief de verstandskiezen te laten trekken voorkomt u deze pijn en vervelende complicaties. Het trekken van verstandskiezen wordt vaak in paren van 2 gedaan. Per kaak worden de verstandskiezen verwijdert. Wij adviseren niet om 4 verstandskiezen tegelijk (onder narcose) te laten trekken. Het laten trekken van de verstandskies kan door een tandarts of kaakchirurg worden gedaan. Het trekken van verstandskiezen onder narcose is niet altijd mogelijk, soms is dit enkel mogelijk bij een kaakchirurg. Als uw foto's en een verwijzing van de tandarts heeft, stuur deze op naar info@narcodent.nl zodat wij het kunnen laten beoordelen voordat u op intake komt om een behandelplan en begroting te laten opmaken. Als er geen foto is, wordt er tijdens de intake een foto gemaakt, als het toch blijkt dat de kiezen niet getrokken kunnen worden krijgt u alsnog een verwijzing voor de kaakchirurg.

 

 

Verstandskies trekken door angst tandarts

NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcosetandarts. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. Wij nemen alle tijd voor u en leggen het proces van het trekken van de verstandskiezen stap voor stap aan u uit. Als u bij ons een afspraak wilt maken om uw verstandskiezen te laten trekken onder narcose, gaan we als volgt te werk:

 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  U komt langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken wij uw problemen, wensen en grenzen. Tijdens het intakegesprek maken wij röntgenfoto’s van uw verstandskiezen. Zo kunnen wij zien of ze verwijdert moeten worden en wat de status precies is. Daarnaast vertellen wij u meer over een eventuele narcosebehandeling.
   
 2. Opstellen behandelplan Wij maken voor u een behandelplan op basis van het kennismakingsgesprek, de röntgenfoto’s en een gezondheidsverklaring. Afhankelijk van uw gebitsstatus brengen we in kaart wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn. Vervolgens maken we de afspraak voor het laten trekken van de verstandskiezen (onder narcose).
   
 3. 3. De (narcose) behandeling
  Tijdens de behandeling zal de tandarts en de anesthesioloog (indien narcose) aanwezig zijn. De anesthesioloog brengt de narcose toe terwijl de tandarts de behandeling uitvoert. De narcose behandeling is pijnloos. Lees meer over de werking van de narcose

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan  >

 

 

Verstandskies trekken bij NarcoDent

Narcose tandarts NarcoDentWij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt, zowel voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. We bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

 • Een ontspannen vrijblijvend intake gesprek
 • Angst tandartsen met veel ervaring en begrip
 • Pijnloze narcosebehandelingen met de grootste zorg
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Behandelingen worden uitgevoerd binnen één afspraak
 • Vestigingen in Culemborg, Capelle a/d IJsel en Oosterhout
 • Score 4,8 uit 5 (bekijk onze facebook reviews)

 

Recensie

“Jeetje wat was ik bang. Toen ik eenmaal geroepen werd om onder narcose te gaan brak ik. Ik werd goed opgevangen en gerust gesteld. De anesthesist, assistentes en de tandarts waren in 1 woord GE-WEL-DIG. Van intake tot nazorg, ik kan het iedereen aanraden.” – Mevr. KM

 

 

Vrijblijvend intakegesprek inplannen 

Wanneer u onderstaand formulier invult zult u binnen twee werkdagen worden gebeld om een afspraak in te plannen. Wij ontvangen u graag in één van onze narcose tandartspraktijken.


Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Nieuws  |  Sitemap  |  Cookies