Verstandkies trekken onder narcose

Maak een afspraak

Overweegt u een verstandskies te laten trekken onder narcose?

NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcose tandarts. Alle soorten tandartsbehandelingen zijn door ons zowel met als zonder narcose uit te voeren. In sommige gevallen zijn is het trekken van een verstandskies enkel mogelijk bij een kaakchirurg. Lees op deze pagina meer over één of meerdere verstandskiezen laten trekken onder narcose of door een kaakchirurg. Of vraag direct een vrijblijvend gesprek aan.

Verstandskies laten trekken

Begint u ongemak te ervaren aan één van uw verstandskiezen? Wanneer de verstandskiezen doorkomen kan dit een vervelend gevoel geven. In de tijd die daarop volgt gaat de kies steeds vaker pijn doen. Door preventief de verstandskiezen te laten trekken voorkomt u deze pijn en vervelende complicaties. Het trekken van verstandskiezen wordt vaak in paren van 2 gedaan. Per kaak worden de verstandskiezen verwijdert. Wij adviseren niet om 4 verstandskiezen tegelijk (onder narcose) te laten trekken. Het laten trekken van de verstandskies kan door een tandarts of kaakchirurg worden gedaan. Het trekken van verstandskiezen onder narcose is niet altijd mogelijk, soms is dit enkel mogelijk bij een kaakchirurg.

Als uw foto's en een verwijzing van de tandarts heeft, stuur deze op naar info@narcodent.nl zodat wij het kunnen laten beoordelen voordat u op intake komt om een behandelplan en begroting te laten opmaken. Als er geen foto is, wordt er tijdens de intake een foto gemaakt, als het toch blijkt dat de kiezen niet getrokken kunnen worden krijgt u alsnog een verwijzing voor de kaakchirurg.

Verstandskies trekken door angst tandarts

NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcosetandarts. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. Wij nemen alle tijd voor u en leggen het proces van het trekken van de verstandskiezen stap voor stap aan u uit. Als u bij ons een afspraak wilt maken om uw verstandskiezen te laten trekken onder narcose, gaan we als volgt te werk:

 

1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek

U komt langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken wij uw problemen, wensen en grenzen. Tijdens het intakegesprek maken wij röntgenfoto’s van uw verstandskiezen. Zo kunnen wij zien of ze verwijdert moeten worden en wat de status precies is. Daarnaast vertellen wij u meer over een eventuele narcosebehandeling.

2. Opstellen behandelplan 

Wij maken voor u een behandelplan op basis van het kennismakingsgesprek, de röntgenfoto’s en een gezondheidsverklaring. Afhankelijk van uw gebitsstatus brengen we in kaart wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn. Vervolgens maken we de afspraak voor het laten trekken van de verstandskiezen (onder narcose).

3. De narcosebehandeling

Tijdens de behandeling zal de tandarts en de anesthesioloog aanwezig zijn. De anesthesioloog brengt de narcose toe terwijl de tandarts de behandeling uitvoert. De narcose behandeling is pijnloos. Lees meer over de werking van de narcose

Onze narcose behandelingen

NarcoDent biedt een ruim aanbod aan uiteenlopende tandartsbehandelingen. Of het nu gaat om periodieke controle, een kleine ingreep of een ingrijpende behandeling. Al deze behandelingen kunnen ook eventueel onder narcose worden uitgevoerd. Zo bieden wij onder andere de volgende behandelingen.

Voordelen narcose tandarts NarcoDent

Wij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. We bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

Bang voor de tandarts?

Bang zijn voor de tandarts is een enorme beperking. De oorzaak van tandartsangst ligt vaak in het verleden door een vervelende (traumatiserende) ervaring. Of er is angst voor het onbekende doordat er een heftige ingreep gedaan moet worden. Daarnaast gaat tandarts angst soms gepaard met schaamte. Wellicht bent u al lang niet bij de tandarts geweest of is uw gebit zo verwaarloosd dat u dit niet meer durft te laten zien.

Wat is een angst tandarts?

Een angst tandarts is niet hetzelfde als een gewone tandarts. Een angst tandartspraktijk is echt gespecialiseerd in patiënten die bang zijn voor de tandarts. Een angst tandarts stelt de patiënt gerust en neemt uitgebreid de tijd voor de behandeling. Daarnaast kan een angst tandarts gebruik maken van kalmerende middelen of een narcosebehandeling. Bij NarcoDent voeren wij narcosebehandelingen uit bij mensen die angst hebben voor de tandarts of de behandeling.

NarcoDent als angst tandarts

NarcoDent is al vele jaren een gespecialiseerde angst tandarts. Wij hebben een team wat zich helemaal voor u inzet, hoe groot de angst of uw tandproblemen ook zijn. We helpen dagelijks vele angstige patiënten, waarbij we echt specifiek naar uw situatie kijken. U krijgt van ons de grootste zorg en aandacht.

Plan een intakegesprek

 

Naam:*
Geslacht:*
Locatie:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Staat u onder bewind?:*

 

U wordt binnen 2 werkdagen gebeld vanuit 0800 42 42 002 om uw intakegesprek in te plannen.

Onze beoordelingen

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan hier waarom wij zo hoog worden beoordeeld door mensen die u voorgingen.