Tandheelkunde onder narcose

Maak een afspraak

Wat is tandheelkunde?

Onder tandheelkunde verstaan we diverse kleine ingrepen. Denk hierbij aan het vullen van een gaatje, tandsteen verwijderen, het maken van een röntgenfoto of een uitgebreide gebitsreiniging. Tijdens de controle van uw gebit beoordelen wij uw totale mondgezondheid. Zo kijken we hoe gezond uw gebit is en brengen we in kaart wat voor behandeling het beste bij u past.

Overweegt u tandheelkunde onder narcose uit te laten uitvoeren?

NarcoDent is een narcose tandarts gespecialiseerd in narcosebehandelingen. Alle soorten behandelingen die een tandarts uitvoert, zijn door ons onder narcose uit te voeren. Op deze pagina vindt u meer informatie over tandheelkunde onder narcose.

Tandheelkunde en angst voor de tandarts

NarcoDent is een gespecialiseerde narcosetandarts. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. Wij nemen alle tijd voor u en leggen de behandeling stap voor stap aan u uit. De narcosetandarts is er om u als patient van de beste zorg te voorzien, waarbij uw welzijn de boventoon voert. Uw behandeltraject zal er als volgt uitzien:

 

1. Kennismakingsgesprek

U komt langs voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken wij uw problemen, wensen en grenzen. Wij vertellen u hierbij ook meer over een eventuele narcosebehandeling. Het kan zijn dat er voorafgaand aan de behandeling röntgenfoto’s van uw gebit gemaakt worden.

2. Opstellen behandelplan

Wij maken voor u een behandelplan op basis van het kennismakingsgesprek, eventuele röntgenfoto’s en een gezondheidsverklaring. Afhankelijk van uw gebitsstatus brengen we in kaart wat er moet gebeuren en maken we de afspraak voor de (narcose) behandelingen.

3. De (narcose) behandeling

Tijdens de behandeling zal de tandarts, de assistent en de anesthesioloog (indien narcose) aanwezig zijn. De anesthesioloog brengt de narcose toe terwijl de tandarts de behandeling uitvoert. De narcose behandeling is compleet pijnloos. Lees meer over de werking van de narcose.

 

Onze narcose behandelingen

NarcoDent biedt een ruim aanbod aan uiteenlopende tandartsbehandelingen. Of het nu gaat om periodieke controle, een kleine ingreep of een ingrijpende behandeling. Al deze behandelingen kunnen ook eventueel onder narcose worden uitgevoerd. Zo bieden wij onder andere de volgende behandelingen.

Voordelen narcose tandarts NarcoDent

Wij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. We bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

Bang voor de tandarts?

Bang zijn voor de tandarts is een enorme beperking. De oorzaak van tandartsangst ligt vaak in het verleden door een vervelende (traumatiserende) ervaring. Of er is angst voor het onbekende doordat er een heftige ingreep gedaan moet worden. Daarnaast gaat tandarts angst soms gepaard met schaamte. Wellicht bent u al lang niet bij de tandarts geweest of is uw gebit zo verwaarloosd dat u dit niet meer durft te laten zien.

Wat is een angst tandarts?

Een angst tandarts is niet hetzelfde als een gewone tandarts. Een angst tandartspraktijk is echt gespecialiseerd in patiënten die bang zijn voor de tandarts. Een angst tandarts stelt de patiënt gerust en neemt uitgebreid de tijd voor de behandeling. Daarnaast kan een angst tandarts gebruik maken van kalmerende middelen of een narcosebehandeling. Bij NarcoDent voeren wij narcosebehandelingen uit bij mensen die angst hebben voor de tandarts of de behandeling.

NarcoDent als angst tandarts

NarcoDent is al vele jaren een gespecialiseerde angst tandarts. Wij hebben een team wat zich helemaal voor u inzet, hoe groot de angst of uw tandproblemen ook zijn. We helpen dagelijks vele angstige patiënten, waarbij we echt specifiek naar uw situatie kijken. U krijgt van ons de grootste zorg en aandacht.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheid om onder narcose een behandeling te ondergaan? Neem dan contact met ons op. In een gesprek zullen we antwoord geven op al uw vragen, want dit traject begint bij ons eerst met een ontspannen kennismaking. Maak nu een afpsraak! 

Plan een intakegesprek

 

Naam:*
Geslacht:*
Locatie:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Staat u onder bewind?:*

 

U wordt binnen 2 werkdagen gebeld vanuit 0800 42 42 002 om uw intakegesprek in te plannen.

Onze beoordelingen

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan hier waarom wij zo hoog worden beoordeeld door mensen die u voorgingen.