Spoedbehandeling niet mogelijk

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Landelijke spreiding

Klikgebit onder narcose

Het klikgebit

Een klikgebit (ook wel overkappingsprothese of implantaat gedragen prothese genoemd) is een kunstgebit, dat op twee tot vier implantaten in uw onder- of bovenkaak wordt vastgeklikt. Een klikgebit zit stevig vast, maar is voor u als drager eenvoudig uit te nemen (bijv. om te reinigen).

 

Het klikgebit is voor iedereen die last heeft van zijn of haar kunstgebit. Maar ook voor mensen die door welke reden dan ook een slecht gebit hebben waar niet veel meer aan te doen is. Wel moet het kaakbot volgroeid zijn en er dient voldoende kaakbot aanwezig te zijn.

 

Het klikgebit is dé oplossing wanneer u last heeft van uw kunstgebit

Als u langere tijd een kunstgebit draagt, slinkt het kaakbot door het ontbreken van de wortels. Hierdoor komt uw kunstgebit los te zitten, waardoor er klachten ontstaan. Dit is een natuurlijk proces, maar wel erg vervelend. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Pijnlijk/gevoelig tandvlees
  • Niet meer goed durven lachen, praten en/of eten vanwege een loszittend kunstgebit
  • Ingevallen wangen

Met een klikgebit worden deze problemen verholpen. Door de stevige constructie krijgt uw gezicht de oude vorm weer terug en kunt u weer alles eten en voluit lachen!

 

Angst voor het plaatsen van een klikgebit?

Iedereen is wel eens bang, angstig of zenuwachtig. Angst is een emotie die helpt om te reageren wanneer er gevaar dreigt. Dit is niet altijd negatief. Wilt u graag een klikgebit, maar bent u bang voor de behandeling? U bent niet de enige! Tandartsangst komt veel voor: 2,5 miljoen Nederlanders hebben in meer of mindere mate moeite met tandartsbehandelingen.

 

Daarom biedt NarcoDent tandartsbehandelingen onder narcose aan. Ook het plaatsen van een klikgebit kan onder narcose gebeuren. Wij hebben begrip voor uw situatie en helpen u op deze manier om makkelijker de stap te zetten.

 

Snel van uw tandarts angst afkomen? Plan een vrijblijvend intakegesprek!

Tijdens dit vrijblijvende intakegesprek ontmoet u onze behandelaar en bespreken wij uw huidige gebitsstatus, uw angst voor de tandarts en uw wensen. Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om de intake in te plannen.

Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Nieuws  |  Sitemap  |  Cookies