Spoedbehandeling niet mogelijk

 • Vrijblijvend intakegesprek
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Landelijke spreiding

Gebitsprothese onder narcose

Gelukkig worden door goede mondzorg steeds meer mensen oud met hun eigen gebit. Toch kan het voorkomend dat er één of meerdere tanden en kiezen verloren gaan. In dat geval is het mogelijk om te kiezen voor een gebitsprothese zoals een kunstgebit of klikgebit. 

Het laten plaatsen van een prothese is een behandeling waar veel mensen enorm tegen opzien. NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcose tandarts. Alle soorten tandartsbehandelingen zijn door ons zowel met als zonder narcose uit te voeren. Zo voeren wij ook narcose behandelingen uit bij het plaatsen van een gebitsprothese. Lees op deze pagina meer over de verschillende soorten gebitsprotheses. Of vraag direct een vrijblijvend gesprek aan.

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan  >

 

Wat is een gebitsprothese?

Een gebitsprothese is de oplossing wanneer er meerdere tanden ontbreken. Wanneer er een aantal tanden verloren zijn gegaan kan er gekozen worden voor een partiële prothese. Hierbij wordt er dan een gebit gemaakt waarin alle ontbrekende tanden zijn verwerkt. Wanneer alle tanden ontbreken kan er gekozen worden voor een volledige prothese. Daarbij is er nog de keuze tussen een uitneembare prothese (kunstgebit of klikgebit) of een vaste niet uitneembare prothese (vastgezet met implantaten). 

 

partiële prothese kunstgebit klikgebit vaste prothese

 

 

Soorten gebitsprotheses 

Er zijn verschillende soorten gebitsprotheses. Echter is een gebitsprothese altijd maatwerk. Afhankelijk van uw gebitssituatie maken wij samen met u een behandelplan wat aansluit bij uw wensen. Zo bent u er zeker van dat de oplossing altijd zo goed mogelijk past bij uw persoonlijke situatie. Bij NarcoDent kunnen wij alle soorten gebitsprotheses plaatsen, indien gewenst onder narcose. Dit zijn de meest voorkomende gebitsprotheses 

 

 1. Kunstgebit onder narcose

  Een kunstgebit wordt geplaats indien alle tanden ontbreken. Door de speeksellaag tussen het tandvlees en het kunstgebit, zuigt het gebit zich vast. Echter is een kunstgebit wel een uitneembare prothese dus is niet vast in de mond bevestigd. Zo kunt u het gebit ‘s nachts uitdoen en het gemakkelijk reinigen. Het plaatsen van een kunstgebit kan bij NarcoDent indien gewenst onder narcose. Lees meer over een kunstgebit laten plaatsen (onder narcose).
   

 2. Klikgebit onder narcose

  Ook een klikgebit wordt geplaatst wanneer alle tanden ontbreken. Hierbij zit de gebitsprothese vastgeklikt middels een aantal implantaten. Implantaten zijn titanium schroeven (kunstwortels) die in uw boven- en onderkaak zijn vastgemaakt. Een klikgebit kunt u gemakkelijk uit de mond nemen. Zo kunt u ’s nachts zonder gebit slapen en deze makkelijk reinigen. Een klikgebit zit comfortabel waardoor u ongehinderd kunnen praten, lachen en eten. Het plaatsen van een kunstgebit kan bij NarcoDent indien gewenst onder narcose. Lees meer over een klikgebit laten plaatsen (onder narcose).

   

 3. Vaste prothese onder narcose

  Een vaste prothese is een niet uitneembare oplossing. Het betreft een gebitsprothese op implantaten. Hierbij worden er slechts vier of zes kunstwortel implantaten geplaatst in uw boven- en/of onderkaak. De prothese wordt vervolgens bevestigd en uw mond is weer gevuld met vaste tanden. We maken hier gebruik van de‘all-on-4 methode’ of ‘all-on-6 methode’. Het plaatsen van een vaste prothese kan bij NarcoDent indien gewenst onder narcose. Lees meer over een vaste prothese laten plaatsen (onder narcose).

 

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan  >

 

Kosten gebitsprothese

De kosten van alle tandheelkundige behandelingen zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit en voor iedereen gelijk. Bekijk hier de actuele kosten: kosten gebitsprothese tandarts. De kosten voor een narcosebehandeling bedragen € 187,50 per half uur. Wij hanteren hierbij geen starttarief. Bij het opstellen van het behandelplan geven wij u inzichten in de specifieke kosten die bij u van toepassing zijn. 

 

Voordelen narcosebehandelingen NarcoDent

Narcose tandarts NarcoDentWij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt, zowel voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. Als angsttandarts bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

 • Een ontspannen vrijblijvend intake gesprek
 • Angst tandartsen met veel ervaring en begrip
 • Pijnloze narcosebehandelingen met de grootste zorg
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Behandelingen worden uitgevoerd binnen één afspraak
 • Vestigingen in Culemborg, Capelle a/d IJsel en Oosterhout
 • Score 4,8 uit 5 (bekijk onze facebook reviews)

 

Recensie

“Jeetje wat was ik bang. Toen ik eenmaal geroepen werd om onder narcose te gaan brak ik. Ik werd goed opgevangen en gerust gesteld. De anesthesist, assistentes en de tandarts waren in 1 woord GE-WEL-DIG. Van intake tot nazorg, ik kan het iedereen aanraden.” – Mevr. KM

“Ik ben behandeld onder narcose omdat ik extreem bang ben. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Wat een goede kliniek en wat een fijne mensen werken daar. Iedereen was vriendelijk, geduldig en lief” – Mevr. S

 

 

Snel van uw tandarts angst afkomen? Plan een vrijblijvend intakegesprek!

Tijdens dit vrijblijvende intakegesprek ontmoet u onze behandelaar en bespreken wij uw huidige gebitsstatus, uw eventuele tandarts angst en uw wensen. Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om de intake in te plannen.


Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Nieuws  |  Sitemap  |  Cookies