Spoedbehandeling niet mogelijk

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Landelijke spreiding

Gebitsprothese onder narcose plaatsen

Protheses zijn er in verschillende vormen. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, kunnen we u adviseren over een geschikte prothese en informeren over de mogelijkheden. Wij plaatsen onderstaande gebitsprothes onder narcose.
 

Kunstgebit onder narcose

De meest bekende prothese is toch wel het kunstgebit. Mensen die om wat voor reden dan ook hun eigen tanden verliezen, kunnen hiervoor in aanmerking komen. Veel mensen zijn echter bang voor de pijn bij het trekken hun eigen tanden en kiezen. Voor deze mensen is een behandeling onder narcose zeer geschikt, omdat je hier dan niets van merkt.

 

Klikgebit onder narcose

Een andere, steeds vaker voorkomende, prothese is het klikgebit. Een klikgebit is een eigenlijk een kunstgebit dat op twee tot vier implantaten in uw onder- of bovenkaak wordt vastgeklikt. Een klikgebit zit stevig vast, maar is voor u als drager eenvoudig uit te nemen (bijv. om te reinigen). Ook voor mensen die kiezen voor een klikgebit, maar dit wel spannend vinden, kan een behandeling onder narcose de uitkomst zijn.

Wat voor prothese ook uw voorkeur heeft, wij luisteren graag naar uw wensen!
 

Snel van uw tandartsangst afkomen? Plan een vrijblijvend intakegesprek!

Tijdens dit vrijblijvende intakegesprek ontmoet u onze behandelaar en bespreken wij uw huidige gebitsstatus, uw angst voor de tandarts en uw wensen. Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om de intake in te plannen.

Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Nieuws  |  Sitemap  |  Cookies