Spoedbehandeling niet mogelijk

 • Vrijblijvend intakegesprek
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Landelijke spreiding

Kroon plaatsen onder narcose

wortelkanaalbehandeling onder narcose

Een kroon laten plaatsen onder narcose? Wanneer u een beschadigde, verkleurde of gebroken tand of kies heeft, is een kroon de mooiste oplossing. Echter hebben veel mensen angst voor dit soort tandartsbehandelingen. NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcose tandarts. Alle soorten tandartsbehandelingen zijn door ons zowel met als zonder narcose uit te voeren. Zo voeren wij ook narcose behandelingen uit bij het plaatsen van een kroon.

 

Lees op deze pagina meer over een kroon laten zetten onder narcose. Of vraag direct een vrijblijvend gesprek aan.

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan  >

 

Wat is een kroon?

Een kroon is prothese die de oorspronkelijke tand (gedeeltelijk) vervangt. De kroon is een kapje wat over uw eigen afgeslepen tand of kiest past, of op een implantaat geplaatst wordt. Een kroon is dus de bovenkant van een nieuwe tand. Vaak is gemaakt van metaal of porselein. Wanneer de oorspronkelijke tand te beschadigd is, wordt deze vastgemaakt aan een implantaat. Dit is een titanium kunstwortel die de voormalige tandwortel vervangt. Met een implantaat en een kroon heeft u dus weer een compleet nieuwe tand of kies. Deze kan volledig op kleur gemaakt worden waardoor het niet te onderscheiden valt van het origineel. Naast een enkele tand, kunnen er ook meer tanden vervangen wordt. Dit gebeurt vaak middels een brug implantaat

Kroon plaatsen onder narcose

 

Voordelen van een kroon

 • Permanente en structurele lange termijn oplossing
 • Naastgelegen tanden hoeven niet beslepen te worden zoals bij een brug
 • Veel comfort, een tandimplantaat voelt alsof het uw eigen tand is
 • Implantaat vermindert het slinken van uw kaak
 • Het is een eenvoudige ingreep
 • Kostenbesparend ten opzichte van het plaatsen van een klassieke brug
 

Kroon behandeling angst tandarts 

NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcosetandarts. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. Wij nemen alle tijd voor u en leggen het proces van het plaatsen van de kroon stap voor stap aan u uit. Als u bij ons een afspraak wilt maken om een kroon onder narcose te laten zetten, gaan we als volgt te werk:

 

 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek U komt langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken wij uw problemen, wensen en grenzen. Wij vertellen u hierbij alles over de behandelingen en technieken bij kronen en implantaten. Ook krijgt u alle informatie over een eventuele narcosebehandeling. Het kan zijn dat er röntgenfoto’s van uw gebit gemaakt worden.
   
 2. Opstellen behandelplan Wij maken voor u een behandelplan op basis van het kennismakingsgesprek, eventuele röntgenfoto’s en een gezondheidsverklaring. Afhankelijk van uw gebitsstatus brengen we in kaart wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn voor het laten zetten van de kroon. Vervolgens maken we de afspraken voor het plaatsen van de kroon onder narcose. 
   
 3. De eerste (narcose) behandeling Bij de eerste afspraak wordt de beschadigde tand of kies (onder plaatselijke verdoving of narcose) door onze tandarts iets is bijgeslepen. Of het implantaat worden geplaast. Ook wordt er een afdruk van de tand gemaakt. Op basis hiervan maakt ons tandtechnisch laboratorium een passende kroon. Tijdens de behandeling zal de tandarts, assistente en de anesthesioloog (indien narcose) aanwezig zijn. De anesthesioloog brengt de narcose toe terwijl de tandarts de behandeling uitvoert. De narcose behandeling is pijnloos. Lees meer over de werking van de narcose. 
   
 4. 4. De vervolgbehandeling Tijdens de tweede behandeling wordt de kroon (het kapje) geplaatst. Daarbij wordt gecontroleerd hoe de kroon past wanneer de kiezen op elkaar staan en schuiven. Indien nodig wordt de kroon nog wat bijgeslepen. Zodra de kroon helemaal goed is wordt deze vastgezet met snel hardend cement. Dit kan onder plaatselijke verdoving of narcose.

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan  >

 

Veelgestelde vragen over kronen

Doet een kroon zetten pijn?

Wat kost een kroon plaatsen?

Wat is de werkwijze van een kroon plaatsen?

Kan een kroon plaatsen zonder wortelkanaal behandeling?

Kan een kroon plaatsen binnen 1 dag?

 

Kroon plaatsen bij NarcoDent

Narcose tandarts NarcoDentWij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt, zowel voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen leggen alles stap voor stap aan u uit. Wij helpen u graag bij het wegnemen van uw tandartsangst. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

 • Een ontspannen vrijblijvend intake gesprek
 • Angst tandartsen met veel ervaring en begrip
 • Pijnloze narcosebehandelingen met de grootste zorg
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Behandelingen worden uitgevoerd binnen één afspraak
 • Vestigingen in Culemborg, Capelle a/d IJsel en Oosterhout
 • Score 4,8 uit 5 (bekijk onze facebook reviews)

 

Recensie

“Jeetje wat was ik bang. Toen ik eenmaal geroepen werd om onder narcose te gaan brak ik. Ik werd goed opgevangen en gerust gesteld. De anesthesist, assistentes en de tandarts waren in 1 woord GE-WEL-DIG. Van intake tot nazorg, ik kan het iedereen aanraden.” – Mevr. KM

 

 

Vrijblijvend intakegesprek inplannen

Wanneer u onderstaand formulier invult zult u binnen twee werkdagen worden gebeld om een afspraak in te plannen. Wij ontvangen u graag in één van onze narcose tandartspraktijken.


Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Nieuws  |  Sitemap  |  Cookies