Kies trekken onder narcose

Maak een afspraak

Tand of kies laten trekken onder narcose 

Moet u een kies of tand laten trekken en ziet u hier erg tegenop? Bij Narcodent is het mogelijk om deze behandeling onder narcose te ondergaan. Door onder narcose de kiezen te laten trekken, slaapt u zich letterlijk door de behandeling heen.

NarcoDent is een gespecialiseerde narcosetandarts. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. Wij nemen alle tijd voor u en leggen het proces stap voor stap aan u uit. Tijdens de behandeling zal de tandarts en de anesthesioloog aanwezig zijn. De anesthesioloog brengt u onder narcose waarna de tandarts de behandeling uitvoert. Lees meer over de werking van de narcose.

Tand of kies trekken bij NarcoDent

Er zijn verschillende situaties waarin één of meerdere tanden of kiezen getrokken moeten worden. Zelfs wanneer alle tanden getrokken moeten worden, bieden wij een oplossing.

 

Tand of kies laten trekken

Wanneer een tand of kies niet meer te redden is, dient deze getrokken te worden. Hoewel de ingreep klein is, kan de angst groot zijn. Als narcose tandarts kunnen wij u behandelen onder narcose. Terwijl u slaapt zorgen wij ervoor dat alle nodige behandelingen worden uitgevoerd.

Verstandskies laten trekken

Een verstandskies en een gewone kies zijn vaak niet met elkaar te vergelijken. In tegenstelling tot een gewone kies, kan het zijn dat de verstandskies niet compleet is doorgekomen of zelfs verkeerd ligt. Daarnaast zien we dat de verstandskiezen in de onderkaak vaak meer problemen geven dan die in de bovenkaak. NarcoDent biedt de mogelijkheid om verstandskiezen te laten trekken onder narcose. Lees hier meer over op de pagina: verstandkiezen laten trekken onder narcose.

Alle tanden laten trekken

Veel mensen hebben ook grote angst wanneer alle tanden getrokken dienen te worden, voorafgaand aan bijvoorbeeld een gebitsprothese (zoals een kunst- of klikgebit). Ook het trekken van alle tanden onder algehele narcose is bij ons mogelijk. Lees hier meer over op de pagina over een prothese onder narcose.

Getrokken tand vervangen

Als allround tandartspraktijk bieden wij ook oplossingen om de getrokken tand of tanden te vervangen. Zo blijft er geen lege ruimte over in de mond en wordt deze voorzien voor één of meerdere kunsttanden. Denk hierbij aan één of meerdere kronen die de getrokken tanden vervangen. Of wanneer er meerdere of zelfs alle tanden getrokken zijn een prothese zoals een klikgebit, kunstgebit of vaste prothese. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat u uw gebit optimaal kunt blijven gebruiken en een stralende lach heeft, maak een afspraak om deze mogelijkheden te bespreken. 

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheid om onder narcose een behandeling te ondergaan? Neem dan contact met ons op. In een gesprek zullen we antwoord geven op al uw vragen, want dit traject begint bij ons eerst met een ontspannen kennismaking. Maak nu een afpsraak! 

Voordelen narcose tandarts NarcoDent

Wij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. We bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

Bang voor de tandarts?

Bang zijn voor de tandarts is een enorme beperking. De oorzaak van tandartsangst ligt vaak in het verleden door een vervelende (traumatiserende) ervaring. Of er is angst voor het onbekende doordat er een heftige ingreep gedaan moet worden. Daarnaast gaat tandarts angst soms gepaard met schaamte. Wellicht bent u al lang niet bij de tandarts geweest of is uw gebit zo verwaarloosd dat u dit niet meer durft te laten zien.

Wat is een angst tandarts?

Een angst tandarts is niet hetzelfde als een gewone tandarts. Een angst tandartspraktijk is echt gespecialiseerd in patiënten die bang zijn voor de tandarts. Een angst tandarts stelt de patiënt gerust en neemt uitgebreid de tijd voor de behandeling. Daarnaast kan een angst tandarts gebruik maken van kalmerende middelen of een narcosebehandeling. Bij NarcoDent voeren wij narcosebehandelingen uit bij mensen die angst hebben voor de tandarts of de behandeling.

NarcoDent als angst tandarts

NarcoDent is al vele jaren een gespecialiseerde angst tandarts. Wij hebben een team wat zich helemaal voor u inzet, hoe groot de angst of uw tandproblemen ook zijn. We helpen dagelijks vele angstige patiënten, waarbij we echt specifiek naar uw situatie kijken. U krijgt van ons de grootste zorg en aandacht.

Plan een intakegesprek

 

Naam:*
Geslacht:*
Locatie:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Staat u onder bewind?:*

 

U wordt binnen 2 werkdagen gebeld vanuit 0800 42 42 002 om uw intakegesprek in te plannen.

Onze beoordelingen

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan hier waarom wij zo hoog worden beoordeeld door mensen die u voorgingen.