Spoedbehandeling niet mogelijk

 • Vrijblijvend intakegesprek
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Landelijke spreiding

Kies trekken onder narcose

tand of kies trekken onder narcose

Tand trekken onder narcose? Het laten trekken van een tand of kies is iets waar veel mensen enorm tegen op zien. Dit geldt helemaal voor mensen met (extreme) tandartsangst. NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcose tandarts. Alle soorten tandartsbehandelingen zijn door ons zowel met als zonder narcose uit te voeren. Zo voeren wij ook narcose behandelingen uit bij het trekken van tanden of kiezen. 

Lees op deze pagina meer over het laten trekken van een tand of kies onder narcose. Ook vertellen wij meer over oplossingen om de getrokken tand te vervangen. Of vraag direct een vrijblijvend gesprek aan.

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan  >

 

 

Tand of kies trekken onder narcose

Er zijn verschillende situaties waarin één of meerdere tanden of kiezen getrokken moeten worden. Wellicht heeft u tandbederf en is de tand niet langer te redden, of zijn uw tanden verslechterd waardoor er meerdere of alle tanden getrokken moeten worden. Ook wanneer alle tanden getrokken moeten worden bieden wij een oplossing. Lees hieronder meer over de verschillende situaties en welke voor u van toepassing is.
 

 1. Tand of kies laten trekken
  Wanneer een tand of kies niet meer te redden is, dient deze getrokken te worden. Hoewel de ingreep klein is, kan de angst groot zijn. Als angsttandarts kunnen wij u behandelen, indien gewenst onder narcose. Zo voelt u niets van de behandeling en is in ongeveer een kwartiertje alles achter de rug.
   
 2. Verstandskies laten trekken
  Een verstandskies en een gewone kies zijn vaak niet met elkaar te vergelijken. In tegen stelling tot een gewone kies, kan het zijn dat de verstandskies niet compleet is doorgekomen of zelfs verkeerd licht. Daarnaast zien we dat de verstandskiezen in de onderkaak vaak meer problemen geven dan die in de bovenkaak. NarcoDent biedt ook de mogelijkheid om verstandskiezen te laten trekken onder narcose. Lees hier meer over op de pagina: verstandkiezen laten trekken onder narcose.
   
 3. Alle tanden laten trekken
  Veel mensen hebben ook grote angst wanneer alle tanden getrokken dienen te worden, voorafgaand aan bijvoorbeeld een gebitsprothese (zoals een kunst- of klikgebit). Ook het trekken van alle tanden onder algehele narcose is bij ons mogelijk. Lees hier meer over op de pagina over een prothese onder narcose.

 

kies laten trekken narcosebehandeling

 

Kies laten trekken narcosebehandeling

NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcosetandarts. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. Wij nemen alle tijd voor u en leggen het proces stap voor stap aan u uit. Tijdens de behandeling zal de tandarts en de anesthesioloog (indien narcose) aanwezig zijn. De anesthesioloog brengt de narcose toe terwijl de tandarts de behandeling uitvoert. De narcose behandeling is pijnloos. Lees meer over de werking van de narcose.

 

Getrokken tand vervangen

Als allround tandartspraktijk bieden wij ook oplossingen om de getrokken tand of tanden te vervangen. Zo blijft er geen lege ruimte over in de mond en wordt deze voorzien voor één of meerdere kunsttanden. Denk hierbij aan één of meerdere kronen die de getrokken tanden vervangen. Of bij meerdere of zelfs alle tanden een prothese zoals een klikgebit, kunstgebit of vaste prothese. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om er voor te zorgen dat u uw gebit optimaal kunt blijven gebruiken en een stralende lach heeft.

 

 

Tandheelkunde bij NarcoDent

Tandheelkunde NarcoDentWij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt, zowel voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben leggen alles stap voor stap aan u uit. Wij helpen u graag bij het wegnemen van uw tandartsangst. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

 • Een ontspannen vrijblijvend intake gesprek
 • Angst tandartsen met veel ervaring en begrip
 • Pijnloze narcosebehandelingen met de grootste zorg
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Behandelingen worden uitgevoerd binnen één afspraak
 • Vestigingen in Culemborg, Capelle a/d IJsel en Oosterhout
 • Score 4,8 uit 5 (bekijk onze facebook reviews)

 

Recensie

“Jeetje wat was ik bang. Toen ik eenmaal geroepen werd om onder narcose te gaan brak ik. Ik werd goed opgevangen en gerust gesteld. De anesthesist, assistentes en de tandarts waren in 1 woord GE-WEL-DIG. Van intake tot nazorg, ik kan het iedereen aanraden.” – Mevr. KM

 

 

Vrijblijvend intakegesprek inplannen

Wanneer u onderstaand formulier invult zult u binnen twee werkdagen worden gebeld om een afspraak in te plannen. Wij ontvangen u graag in één van onze narcose tandartspraktijken.


Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Nieuws  |  Sitemap  |  Cookies