Kies trekken onder narcose

Maak een afspraak

Overweegt u uw tanden te laten trekken onder narcose?

Het laten trekken van een tand of kies is iets waar veel mensen enorm tegen op zien. Dit geldt helemaal voor mensen met (extreme) tandartsangst. NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcose tandarts. Alle soorten tandartsbehandelingen zijn door ons zowel met als zonder narcose uit te voeren. Zo voeren wij ook narcose behandelingen uit bij het trekken van tanden of kiezen. 

Lees op deze pagina meer over het laten trekken van een tand of kies onder narcose. Ook vertellen wij meer over oplossingen om de getrokken tand te vervangen. Of vraag direct een vrijblijvend gesprek aan.

Tand of kies trekken onder narcose

Er zijn verschillende situaties waarin één of meerdere tanden of kiezen getrokken moeten worden. Wellicht heeft u tandbederf en is de tand niet langer te redden, of zijn uw tanden verslechterd waardoor er meerdere of alle tanden getrokken moeten worden. Ook wanneer alle tanden getrokken moeten worden bieden wij een oplossing. Lees hieronder meer over de verschillende situaties en welke voor u van toepassing is.

 

1. Tand of kies laten trekken

Wanneer een tand of kies niet meer te redden is, dient deze getrokken te worden. Hoewel de ingreep klein is, kan de angst groot zijn. Als angsttandarts kunnen wij u behandelen, indien gewenst onder narcose. Zo voelt u niets van de behandeling en is in ongeveer een kwartiertje alles achter de rug.

2. Verstandskies laten trekken

Een verstandskies en een gewone kies zijn vaak niet met elkaar te vergelijken. In tegen stelling tot een gewone kies, kan het zijn dat de verstandskies niet compleet is doorgekomen of zelfs verkeerd licht. Daarnaast zien we dat de verstandskiezen in de onderkaak vaak meer problemen geven dan die in de bovenkaak. NarcoDent biedt ook de mogelijkheid om verstandskiezen te laten trekken onder narcose. Lees hier meer over op de pagina: verstandkiezen laten trekken onder narcose.

3. Alle tanden laten trekken

Veel mensen hebben ook grote angst wanneer alle tanden getrokken dienen te worden, voorafgaand aan bijvoorbeeld een gebitsprothese (zoals een kunst- of klikgebit). Ook het trekken van alle tanden onder algehele narcose is bij ons mogelijk. Lees hier meer over op de pagina over een prothese onder narcose.

Kies laten trekken narcosebehandeling

NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcosetandarts. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. Wij nemen alle tijd voor u en leggen het proces stap voor stap aan u uit. Tijdens de behandeling zal de tandarts en de anesthesioloog (indien narcose) aanwezig zijn. De anesthesioloog brengt de narcose toe terwijl de tandarts de behandeling uitvoert. De narcose behandeling is pijnloos. Lees meer over de werking van de narcose.

Getrokken tand vervangen

Als allround tandartspraktijk bieden wij ook oplossingen om de getrokken tand of tanden te vervangen. Zo blijft er geen lege ruimte over in de mond en wordt deze voorzien voor één of meerdere kunsttanden. Denk hierbij aan één of meerdere kronen die de getrokken tanden vervangen. Of bij meerdere of zelfs alle tanden een prothese zoals een klikgebit, kunstgebit of vaste prothese. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om er voor te zorgen dat u uw gebit optimaal kunt blijven gebruiken en een stralende lach heeft.

Onze narcose tandarts behandelingen

NarcoDent biedt een ruim aanbod aan uiteenlopende tandartsbehandelingen. Of het nu gaat om periodieke controle, een kleine ingreep of een ingrijpende behandeling. Al deze behandelingen kunnen ook eventueel onder narcose worden uitgevoerd. Zo bieden wij onder andere de volgende behandelingen.

Voordelen narcose tandarts NarcoDent

Wij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. We bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

Bang voor de tandarts?

Bang zijn voor de tandarts is een enorme beperking. De oorzaak van tandartsangst ligt vaak in het verleden door een vervelende (traumatiserende) ervaring. Of er is angst voor het onbekende doordat er een heftige ingreep gedaan moet worden. Daarnaast gaat tandarts angst soms gepaard met schaamte. Wellicht bent u al lang niet bij de tandarts geweest of is uw gebit zo verwaarloosd dat u dit niet meer durft te laten zien.

Wat is een angst tandarts?

Een angst tandarts is niet hetzelfde als een gewone tandarts. Een angst tandartspraktijk is echt gespecialiseerd in patiënten die bang zijn voor de tandarts. Een angst tandarts stelt de patiënt gerust en neemt uitgebreid de tijd voor de behandeling. Daarnaast kan een angst tandarts gebruik maken van kalmerende middelen of een narcosebehandeling. Bij NarcoDent voeren wij narcosebehandelingen uit bij mensen die angst hebben voor de tandarts of de behandeling.

NarcoDent als angst tandarts

NarcoDent is al vele jaren een gespecialiseerde angst tandarts. Wij hebben een team wat zich helemaal voor u inzet, hoe groot de angst of uw tandproblemen ook zijn. We helpen dagelijks vele angstige patiënten, waarbij we echt specifiek naar uw situatie kijken. U krijgt van ons de grootste zorg en aandacht.

Plan een vrijblijvend intakegesprek

 

Naam:*
Geslacht:*
Locatie:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*

 

U wordt binnen 2 werkdagen gebeld vanuit 0800 42 42 002 om uw intakegesprek in te plannen.

Onze beoordelingen

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan hier waarom wij zo hoog worden beoordeeld door mensen die u voorgingen.