Implantaat plaatsen onder narcose

Maak een afspraak

 

Overweegt u een implantaat onder narcose te laten plaatsen?

Als u één of meerdere tanden mist, is een implantaat een goede oplossing. Veel mensen zien erg op tegen implantaatbehandelingen. Vandaar dat er vaak gekozen wordt voor een angst tandarts eventueel in combinatie met een narcosebehandeling. NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcose tandarts. Alle soorten tandartsbehandelingen zijn door ons zowel met als zonder narcose uit te voeren. Zo voeren wij ook narcose behandelingen uit bij het plaatsen van implantaten. 

Lees op deze pagina meer over een implantaat laten plaatsen onder narcose. Of vraag direct een gesprek aan.

‚Äč

Wat zijn tandimplantaten?

Een tandimplantaat is een schroefje wat de tandwortel kan vervangen. Wanneer een tand of kies wordt verwijdert doordat deze bijvoorbeeld rot of zwaar beschadigd is, blijft er een lege ruimte in uw mond over. Het is mogelijk om een nieuwe tand te laten plaatsen, maar deze heeft wel een wortel nodig. Een implantaat is een titanium kunstwortel die de rol van tandwortel op zich neemt. Op de implantaat kan vervolgens een nieuwe kunstelement geplaatst worden (zoals een kroon, brug of prothese). Titanium is lichaamsvriendelijk materiaal waardoor de implantaat snel vastgroeit. Dit maakt een implantaat net zo stevig als een natuurlijke tandwortel. Al ruim 30 jaar is dit een zeer succesvolle techniek die wordt toegepast bij tandheelkunde.

Implantaat kroon Implantaat brug implantaat prothese Implantaat klikgebit

Voordelen van tandimplantaten

  1. Permanente oplossing, sterk en duurzaam gebit
  2. Natuurlijk eindresultaat, valt niet van echte tanden te onderscheiden
  3. Veel comfort, een tandimplantaat voelt alsof het uw eigen tanden zijn
  4. Tientallen jaren zonder problemen weer drinken, eten, praten en lachen

 

Wanneer een tandimplantaat laten plaatsen?

Wanneer u één of meerdere tanden mist is een tandimplantaat een goede en vaak mooiste oplossing. Daarnaast worden er ook tandimplantaten gebruikt bij een vaste prothese of een klikgebit. Heeft u angst voor het laten plaatsen van een implantaat? NarcoDent is als angst tandarts specialist in het plaatsen van tandimplantaten, eventueel onder narcose. Al deze implantaatbehandelingen kunnen wij voor u onder narcose verzorgen:

 

Kroon op implantaat

Wanneer er één tand in uw mond ontbreekt, is het laten plaatsen van een kroon de beste oplossing. Het betreft in dat geval één implantaat met daarbij een tandprothese van een tand of kies. Deze behandeling kan indien gewenst onder narcose. Lees meer over een kroon op implantaat

Brug op implantaat

Een brug is een oplossing die wordt toegepast wanneer er meerdere tanden ontbreken. De tandheelkundige brug bestaat uit minimaal die of meer elementen aan elkaar. Deze behandeling kan indien gewenst onder narcose. Lees meer over een brug op implantaat.

Vaste prothese op implantaat

Wanneer u uw eigen tanden niet meer heeft kunt u kiezen voor een vaste (niet uitneembare) gebitsprothese. Het lijkt hierbij alsof u nog beschikt over uw eigen tanden. Deze behandeling kan indien gewenst onder narcose. Lees meer over een vaste prothese.

Klikgebit op implantaat

Een andere optie wanneer u uw eigen tanden niet meer heeft, is een klikgebit. Een klikgebit is een gebit wat wordt vastgeklikt op de prothese in uw mond zodat deze steviger vast zit dan bijvoorbeeld een regulier kunstgebit. Deze behandeling kan indien gewenst onder narcose. Lees meer over een klikgebit

 

Onze narcose behandelingen

NarcoDent biedt een ruim aanbod aan uiteenlopende tandartsbehandelingen. Of het nu gaat om periodieke controle, een kleine ingreep of een ingrijpende behandeling. Al deze behandelingen kunnen ook eventueel onder narcose worden uitgevoerd. Zo bieden wij onder andere de volgende behandelingen.

Voordelen narcose tandarts NarcoDent

Wij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. We bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

Bang voor de tandarts?

Bang zijn voor de tandarts is een enorme beperking. De oorzaak van tandartsangst ligt vaak in het verleden door een vervelende (traumatiserende) ervaring. Of er is angst voor het onbekende doordat er een heftige ingreep gedaan moet worden. Daarnaast gaat tandarts angst soms gepaard met schaamte. Wellicht bent u al lang niet bij de tandarts geweest of is uw gebit zo verwaarloosd dat u dit niet meer durft te laten zien.

Wat is een angst tandarts?

Een angst tandarts is niet hetzelfde als een gewone tandarts. Een angst tandartspraktijk is echt gespecialiseerd in patiënten die bang zijn voor de tandarts. Een angst tandarts stelt de patiënt gerust en neemt uitgebreid de tijd voor de behandeling. Daarnaast kan een angst tandarts gebruik maken van kalmerende middelen of een narcosebehandeling. Bij NarcoDent voeren wij narcosebehandelingen uit bij mensen die angst hebben voor de tandarts of de behandeling.

NarcoDent als angst tandarts

NarcoDent is al vele jaren een gespecialiseerde angst tandarts. Wij hebben een team wat zich helemaal voor u inzet, hoe groot de angst of uw tandproblemen ook zijn. We helpen dagelijks vele angstige patiënten, waarbij we echt specifiek naar uw situatie kijken. U krijgt van ons de grootste zorg en aandacht.

Plan een intakegesprek

 

Naam:*
Geslacht:*
Locatie:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Staat u onder bewind?:*

 

U wordt binnen 2 werkdagen gebeld vanuit 0800 42 42 002 om uw intakegesprek in te plannen.

Onze beoordelingen

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan hier waarom wij zo hoog worden beoordeeld door mensen die u voorgingen.