Spoedbehandeling niet mogelijk

 • Vrijblijvend intakegesprek
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Landelijke spreiding

Brug implantaat onder narcose

brug implantaat onder narcose

Een brug implantaat laten plaatsen onder narcose? Indien u meerdere tanden mist, is een tandheelkundige brug een mooie oplossing. Echter hebben veel mensen angst voor deze tandartsbehandeling. NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcose tandarts. Alle soorten tandartsbehandelingen zijn door ons zowel met als zonder narcose uit te voeren. Zo voeren wij ook narcose behandelingen uit bij het plaatsen van een brug.   

Lees op deze pagina meer over een brug laten zetten onder narcose. Of vraag direct een vrijblijvend gesprek aan.

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan  >

 

Wat is een brug?

Een tandheelkundige brug bestaat uit meerdere kronen aan elkaar met daartussen een zwevende kroon. Het is een oplossing wanneer er meerdere tanden of kiezen naast elkaar ontbreken. Bij één ontbrekende tand wordt er vaak gekozen voor een kroon implantaat. De brug zit vast aan één of meerdere implantaten of pijlers. Implantaten zijn titanium schroeven en pijlers zijn afgeslepen tanden of kiezen. De implantaten of pijlers bevinden zich altijd aan weerzijden van de ontbrekende tand (open ruimte). De brug bestaat uit minimaal twee kronen die op de pijlers passen en een brugtussendeel. Dit is een kunsttand die op de plaats van de open ruimte komt en als het ware de tanden ‘overbrugt’. 

 

brug plaatsen onder narcose

 

Voordelen van een brug 

 • Permanente en structurele lange termijn oplossing
 • Contour van de kaak en het tandvlees blijven beter in tact 
 • Veel comfort, een tandimplantaat voelt alsof het uw eigen tand is
 • De brug lijkt op uw eigen tanden waardoor er weinig verschil is
 • Er wordt voorkomen dat naastgelegen tanden scheef gaan staan

 

Brug implantaat behandeling angst tandarts 

NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcosetandarts. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. Wij nemen alle tijd voor u en leggen het proces van het plaatsen van een brug implantaat stap voor stap aan u uit. Als u bij ons een afspraak wilt maken om een brug onder narcose te laten zetten, gaan we als volgt te werk:

 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek U komt langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken wij uw problemen, wensen en grenzen. Wij vertellen u hierbij alles over de behandelingen en technieken bij bruggen en implantaten. Ook krijgt u alle informatie over een eventuele narcosebehandeling. Het kan zijn dat er röntgenfoto’s van uw gebit gemaakt worden.
   
 2. Opstellen behandelplan Wij maken voor u een behandelplan op basis van het kennismakingsgesprek, eventuele röntgenfoto’s en een gezondheidsverklaring. Afhankelijk van uw gebitsstatus brengen we in kaart wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn voor het laten zetten van de brug implantaat. Vervolgens maken we de afspraken voor het plaatsen van de brug onder narcose. 
   
 3. De eerste (narcose) behandeling Bij de eerste afspraak worden de beschadigde tanden of kiezen (onder plaatselijke verdoving of narcose) door onze tandarts iets is bijgeslepen. Of er wordt een implantaat geplaatst. Ook worden er een afdrukken van de tanden gemaakt. Op basis hiervan maakt ons tandtechnisch laboratorium een passende brug op kleur. Tijdens de behandeling zal de tandarts, assistente en de anesthesioloog (indien narcose) aanwezig zijn. De anesthesioloog brengt de narcose toe terwijl de tandarts de behandeling uitvoert. De narcose behandeling is pijnloos. Lees meer over de werking van de narcose.
   
 4. De vervolgbehandeling Tijdens de tweede behandeling wordt de brug geplaatst. Daarbij wordt gecontroleerd hoe de brug past wanneer de kiezen op elkaar staan en schuiven. Indien nodig wordt de brug nog wat bijgeslepen. Zodra de brug helemaal goed is wordt deze vastgezet met snel hardend cement. Dit kan onder plaatselijke verdoving of narcose.

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan  >

 

Veelgestelde vragen over bruggen

Is een brug zetten pijnlijk?

Wat zijn de kosten van een brug?

Een kroon of brug implantaat?

Welke soorten bruggen zijn er?

Welke materialen bruggen zijn er?

Kan een brug geplaatst worden binnen 1 dag?

Kan een brug plaatsen zonder wortelkanaal behandeling?

 

Brug plaatsen bij NarcoDent 

Narcose tandarts NarcoDentWij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt, zowel voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen leggen alles stap voor stap aan u uit. Wij helpen u graag bij het wegnemen van uw tandartsangst. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

 • Een ontspannen vrijblijvend intake gesprek
 • Angst tandartsen met veel ervaring en begrip
 • Pijnloze narcosebehandelingen met de grootste zorg
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Behandelingen worden uitgevoerd binnen één afspraak
 • Vestigingen in Culemborg, Capelle a/d IJsel en Oosterhout
 • Score 4,8 uit 5 (bekijk onze facebook reviews)

 

Recensie

“Jeetje wat was ik bang. Toen ik eenmaal geroepen werd om onder narcose te gaan brak ik. Ik werd goed opgevangen en gerust gesteld. De anesthesist, assistentes en de tandarts waren in 1 woord GE-WEL-DIG. Van intake tot nazorg, ik kan het iedereen aanraden.” – Mevr. KM

 

 

Vrijblijvend intakegesprek inplannen

Wanneer u onderstaand formulier invult zult u binnen twee werkdagen worden gebeld om een afspraak in te plannen. Wij ontvangen u graag in één van onze narcose tandartspraktijken.


Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Nieuws  |  Sitemap  |  Cookies