Spoedbehandeling niet mogelijk

 • Vrijblijvend intakegesprek
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Landelijke spreiding

Gebitsrenovatie onder narcose

wortelkanaalbehandeling onder narcose

Overweegt u een gebitsrenovatie onder narcose uit te laten uitvoeren? NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcose tandarts. Wij voeren alle soorten tandartsbehandelingen uit, zowel met als zonder narcose. 

Lees op deze pagina meer over een wortelkanaalbehandeling onder narcose. Of vraag direct een vrijblijvend gesprek aan.

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan  >

 

Wat is een gebitsrenovatie?

Wanneer u niet langer tevreden bent over u gebit en kleine ingrepen niet voldoende zijn, kunt u overwegen om uw gebit te laten renoveren. Bij een gebitsrenovatie worden er vaak diverse technieken toegepast. Denk hierbij aan een behandeling met bruggen, kronen en facings. Daarbij kunnen ook zaken als tanden bleken of gebitsprotheses voorkomen. Welke behandelingen er precies moeten worden verricht om uw gebit weer helemaal te laten stralen, is dus afhankelijk van uw gebitsstatus en wensen. Wel is het mogelijk om uw gebit gedeeltelijk of helemaal te laten renoveren. 

gebitsrenovatie onder narcoseEr wordt vaak voor een gebitsrenovatie gekozen als het gebit in slechte staat is. Wij ontvangen veel patiënten met hevige tandarts angst, waardoor het gebit onvoldoende is bijgehouden. Naast angstige patiënten is een gebitsrenovatie ingrijpend en kost veel tijd. Hierdoor kiezen veel mensen ervoor om hun tanden te laten maken onder narcose.

 

 

Gebitsrenovatie angst tandarts

NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcosetandarts. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. Wij nemen alle tijd voor u en leggen het proces van de gebitsrenovatie stap voor stap aan u uit. Als u bij ons een afspraak wilt maken om uw gebit te laten renoveren onder narcose, gaan we als volgt te werk:

 

 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  U komt langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken wij uw problemen, wensen en grenzen. Wij vertellen u hierbij alles over de behandelingen en technieken bij gebitsrenovaties. Ook krijgt u informatie alle informatie over een eventuele narcosebehandeling. Het kan zijn dat er röntgenfoto’s van uw gebit gemaakt worden.
   
 2. Opstellen behandelplan
  Wij maken voor u een behandelplan op basis van het kennismakingsgesprek, eventuele röntgenfoto’s en een gezondheidsverklaring. Afhankelijk van uw gebitsstatus brengen we in kaart wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn voor de gebitsrenovatie. Vervolgens maken we de afspraak voor de gebitsrenovatie (onder narcose).
   
 3. De (narcose) behandeling
  Tijdens de behandeling zal de tandarts en de anesthesioloog (indien narcose) aanwezig zijn. De anesthesioloog brengt de narcose toe terwijl de tandarts de behandeling uitvoert. Het is ons doel om alle behandelingen uit te voeren binnen één afspraak. De narcose behandeling is pijnloos. Lees meer over de werking van de narcose.

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan  >

 

 

Gebitsrenovatie bij NarcoDent

Narcose tandarts NarcoDent gebitsrenovatieWij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt, zowel voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben leggen alles stap voor stap aan u uit. Wij helpen u graag bij het wegnemen van uw tandartsangst. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

 • Een ontspannen vrijblijvend intake gesprek
 • Angst tandartsen met veel ervaring en begrip
 • Pijnloze narcosebehandelingen met de grootste zorg
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Behandelingen worden uitgevoerd binnen één afspraak
 • Vestigingen in Culemborg, Capelle a/d IJsel en Oosterhout
 • Score 4,8 uit 5 (bekijk onze facebook reviews)

 

Recensie

“Jeetje wat was ik bang. Toen ik eenmaal geroepen werd om onder narcose te gaan brak ik. Ik werd goed opgevangen en gerust gesteld. De anesthesist, assistentes en de tandarts waren in 1 woord GE-WEL-DIG. Van intake tot nazorg, ik kan het iedereen aanraden.” – Mevr. KM
 

 

Vrijblijvend intakegesprek inplannen

Wanneer u onderstaand formulier invult zult u binnen twee werkdagen worden gebeld om een afspraak in te plannen. Wij ontvangen u graag in één van onze narcose tandartspraktijken.


Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Nieuws  |  Sitemap  |  Cookies