Gebitsrenovatie onder narcose

Maak een afspraak

Overweegt u een gebitsrenovatie onder narcose uit te laten uitvoeren?

Gelukkig worden door goede mondzorg steeds meer mensen oud met hun eigen gebit. Toch kan het voorkomend dat er één of meerdere tanden en kiezen verloren gaan. In dat geval is het mogelijk om te kiezen voor een gebitsprothese zoals een kunstgebit of klikgebit. 

Het laten plaatsen van een prothese is een behandeling waar veel mensen enorm tegen opzien. NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcose tandarts. Alle soorten tandartsbehandelingen zijn door ons zowel met als zonder narcose uit te voeren. Zo voeren wij ook narcose behandelingen uit bij het plaatsen van een gebitsprothese. Lees op deze pagina meer over de verschillende soorten gebitsprotheses. Of vraag direct een gesprek aan.

‚Äč

Wat is een gebitsrenovatie?

Wanneer u niet langer tevreden bent over u gebit en kleine ingrepen niet voldoende zijn, kunt u overwegen om uw gebit te laten renoveren. Bij een gebitsrenovatie worden er vaak diverse technieken toegepast. Denk hierbij aan een behandeling met bruggen, kronen en facings. Daarbij kunnen ook zaken als tanden bleken of gebitsprotheses voorkomen. Welke behandelingen er precies moeten worden verricht om uw gebit weer helemaal te laten stralen, is dus afhankelijk van uw gebitsstatus en wensen. Wel is het mogelijk om uw gebit gedeeltelijk of helemaal te laten renoveren. 

Er wordt vaak voor een gebitsrenovatie gekozen als het gebit in slechte staat is. Wij ontvangen veel patiënten met hevige tandarts angst, waardoor het gebit onvoldoende is bijgehouden. Naast angstige patiënten is een gebitsrenovatie ingrijpend en kost veel tijd. Hierdoor kiezen veel mensen ervoor om hun tanden te laten maken onder narcose.

 

Gebitsrenovatie angst tandarts

NarcoDent is een gespecialiseerde angst- en narcosetandarts. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. Wij nemen alle tijd voor u en leggen het proces van de gebitsrenovatie stap voor stap aan u uit. Als u bij ons een afspraak wilt maken om uw gebit te laten renoveren onder narcose, gaan we als volgt te werk:

1. Kennismakingsgesprek

U komt langs voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken wij uw problemen, wensen en grenzen. Wij vertellen u hierbij alles over de behandelingen en technieken bij gebitsrenovaties. Ook krijgt u informatie alle informatie over een eventuele narcosebehandeling. Het kan zijn dat er röntgenfoto’s van uw gebit gemaakt worden.

 

2. Opstellen behandelplan

Wij maken voor u een behandelplan op basis van het kennismakingsgesprek, eventuele röntgenfoto’s en een gezondheidsverklaring. Afhankelijk van uw gebitsstatus brengen we in kaart wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn voor de gebitsrenovatie. Vervolgens maken we de afspraak voor de gebitsrenovatie (onder narcose).

3. De (narcose) behandeling

Tijdens de behandeling zal de tandarts en de anesthesioloog (indien narcose) aanwezig zijn. De anesthesioloog brengt de narcose toe terwijl de tandarts de behandeling uitvoert. Het is ons doel om alle behandelingen uit te voeren binnen één afspraak. De narcose behandeling is pijnloos. Lees meer over de werking van de narcose.

 

Onze narcose behandelingen

NarcoDent biedt een ruim aanbod aan uiteenlopende tandartsbehandelingen. Of het nu gaat om periodieke controle, een kleine ingreep of een ingrijpende behandeling. Al deze behandelingen kunnen ook eventueel onder narcose worden uitgevoerd. Zo bieden wij onder andere de volgende behandelingen.

Voordelen narcose tandarts NarcoDent

Wij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. We bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

Bang voor de tandarts?

Bang zijn voor de tandarts is een enorme beperking. De oorzaak van tandartsangst ligt vaak in het verleden door een vervelende (traumatiserende) ervaring. Of er is angst voor het onbekende doordat er een heftige ingreep gedaan moet worden. Daarnaast gaat tandarts angst soms gepaard met schaamte. Wellicht bent u al lang niet bij de tandarts geweest of is uw gebit zo verwaarloosd dat u dit niet meer durft te laten zien.

Wat is een angst tandarts?

Een angst tandarts is niet hetzelfde als een gewone tandarts. Een angst tandartspraktijk is echt gespecialiseerd in patiënten die bang zijn voor de tandarts. Een angst tandarts stelt de patiënt gerust en neemt uitgebreid de tijd voor de behandeling. Daarnaast kan een angst tandarts gebruik maken van kalmerende middelen of een narcosebehandeling. Bij NarcoDent voeren wij narcosebehandelingen uit bij mensen die angst hebben voor de tandarts of de behandeling.

NarcoDent als angst tandarts

NarcoDent is al vele jaren een gespecialiseerde angst tandarts. Wij hebben een team wat zich helemaal voor u inzet, hoe groot de angst of uw tandproblemen ook zijn. We helpen dagelijks vele angstige patiënten, waarbij we echt specifiek naar uw situatie kijken. U krijgt van ons de grootste zorg en aandacht.

Plan een intakegesprek

 

Naam:*
Geslacht:*
Locatie:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Staat u onder bewind?:*

 

U wordt binnen 2 werkdagen gebeld vanuit 0800 42 42 002 om uw intakegesprek in te plannen.

Onze beoordelingen

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan hier waarom wij zo hoog worden beoordeeld door mensen die u voorgingen.