Narcose behandelingen

Ga gerust het tandartsbezoek tegemoet.

Maak een afspraak

Tandartsbehandelingen, maar dan anders.

NarcoDent is een narcose tandarts gespecialiseerd in angstige patiënten. Vrijwel alle soorten tandartsbehandelingen zijn door ons onder narcose uit te voeren. Uiteraard worden hierbij wel een aantal gezondheidsvoorwaarden gesteld. Daarnaast kijken we ook echt naar uw situatie en of narcose inderdaad de beste behandeling is.

Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan zodat wij uw wensen en grenzen kunnen bespreken, of lees meer over al onze soorten tandarstbehandelingen onder narcose.

Onze narcose tandartsbehandelingen

Alle soorten behandelingen zijn bij ons mogelijk, zowel zonder als met narcose. Het maakt dus niet uit of het nu om een kleine ingreep gaat zoals het trekken van een kies, of een ingrijpende behandeling zoals een complete gebitsrenovatie. Hierbij volgt een overzicht van alle tandartsbehandelingen die wij uitvoeren. Heeft u andere wensen, overleg dit met ons en wij bekijken alle mogelijkheden.

Tandheelkunde onder narcose

Ingrepen zoals het vullen van een gaatje en/of uitgebreide gebitsreiniging kunnen wij voor u onder narcose uitvoeren.

Lees meer over tandheelkunde onder narcose

Tandtrekken onder narcose

Ook het trekken van één of meerdere tanden of kiezen kunnen wij voor u onder narcose uitvoeren. Uiteraard staat de narcose tandarts gespecialiseerd in angsten u bij.

Lees meer over tandtrekken onder narcose

Kunstgebit plaatsen onder narcose

Indien alle tanden in uw gebit getrokken dienen te worden, bespreken wij met u de wensen en mogelijkheden om uw bestaande gebit te vervangen voor een vaste prothese, klikgebit of kunstgebit.

Lees meer over een kunstgebit plaatsen onder narcose

Verstandskies trekken onder narcose

Het trekken van een verstandskies onder narcose behoort ook tot de mogelijkheden. Daarbij is het mogelijk om ook meerdere verstandskiezen aan een kant te laten trekken tijdens één behandeling.

Lees meer over een verstandskies trekken onder narcose

Wortelkanaalbehandeling onder narcose

Een wortelkanaalbehandeling is een zenuwbehandeling welke vervelende pijn op kan leveren. Daarnaast is het behandeling die gemiddeld 3 kwartier tot een uur duurt. Ook deze behandeling kunnen wij voor u met narcose uitvoeren.

Lees meer over een wortelkanaalbehandeling onder narcose

Gebitsrenovatie onder narcose

Wanneer een kleine gebitsingreep niet meer voldoende is, kunt u kiezen voor een gebitsrenovatie. Uitgebreide ingrepen zijn onze specialiteit. behandeling kan daarbij compleet onder narcose plaatsvinden. Zo heeft u bij wakker worden weer een schitterende lach zonder pijn.

Lees meer over gebitsrenovatie onder narcose

Implantaat plaatsen onder narcose

Wanneer u een tand of kies in uw gebit mist (of wilt laten vervangen), kan een implantaat de uitkomst bieden. Deze kunsttand of kunstkies kunnen wij voor u ook onder narcose plaatsen zodat u de behandeling pijnvrij kunt doorstaan.

Lees direct meer over een implantaat plaatsen onder narcose

Prothese plaatsen onder narcose

Wellicht heeft u nog uw eigen tanden, of heeft u al een bepaald type prothese en wilt u overstappen. Er zijn verschillende soorten protheses zoals, een klikgebit, kunstgebit of vaste prothese. Het plaatsen van een prothese kunt u bij ons onder narcose laten uitvoeren.

Lees direct meer over een prothese plaatsen onder narcose

Voordelen narcose tandarts NarcoDent

Wij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. We bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

Bang voor de tandarts?

Bang zijn voor de tandarts is een enorme beperking. De oorzaak van tandartsangst ligt vaak in het verleden door een vervelende (traumatiserende) ervaring. Of er is angst voor het onbekende doordat er een heftige ingreep gedaan moet worden. Daarnaast gaat tandarts angst soms gepaard met schaamte. Wellicht bent u al lang niet bij de tandarts geweest of is uw gebit zo verwaarloosd dat u dit niet meer durft te laten zien.

Wat is een angst tandarts?

Een angst tandarts is niet hetzelfde als een gewone tandarts. Een angst tandartspraktijk is echt gespecialiseerd in patiënten die bang zijn voor de tandarts. Een angst tandarts stelt de patiënt gerust en neemt uitgebreid de tijd voor de behandeling. Daarnaast kan een angst tandarts gebruik maken van kalmerende middelen of een narcosebehandeling. Bij NarcoDent voeren wij narcosebehandelingen uit bij mensen die angst hebben voor de tandarts of de behandeling.

NarcoDent als angst tandarts

NarcoDent is al vele jaren een gespecialiseerde angst tandarts. Wij hebben een team wat zich helemaal voor u inzet, hoe groot de angst of uw tandproblemen ook zijn. We helpen dagelijks vele angstige patiënten, waarbij we echt specifiek naar uw situatie kijken. U krijgt van ons de grootste zorg en aandacht.

Plan een intakegesprek

 

Naam:*
Geslacht:*
Locatie:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Staat u onder bewind?:*

 

U wordt binnen 2 werkdagen gebeld vanuit 0800 42 42 002 om uw intakegesprek in te plannen.

Onze beoordelingen

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan hier waarom wij zo hoog worden beoordeeld door mensen die u voorgingen.