De kosten voor de narcose

De kosten voor de narcose zijn een belangrijk onderdeel van de totale kosten van een behandeling bij Narcodent. Deze kosten worden niet vergoed door de verzekering, en dienen dus zelf betaald te worden. Tijdens het intakegesprek wordt in de persoonlijke begroting duidelijk wat dit voor jou betekent.

Persoonlijke begroting

We bieden een duidelijke en transparante begroting tijdens het intakegesprek bij Narcodent. We maken samen met jou een persoonlijk behandelplan. We geven uitleg over onze procedure en maken de totale kosten, inclusief die voor de narcose, volledig inzichtelijk. Er worden ook röntgenfoto's gemaakt om een helder beeld te krijgen van jouw situatie, waardoor we een op maat gemaakt behandelplan kunnen samenstellen.

Tandarts onder narcose vergoed

Afhankelijk van je verzekering, worden de kosten voor de tandheelkundige behandeling en de intake (voor een deel) vergoed. Neem hiervoor contact op met je verzekering. De kosten voor de narcose zelf worden niet vergoed.

De kosten voor een narcose behandeling op een rij

1
De intake

De kosten voor deze intake liggen rond de € 200,-. Heb je zelf foto’s van een eerdere tandartsbehandeling van het afgelopen jaar? Dan betaal je geen € 200,- maar € 119,70.

2
De narcose De narcosekosten worden apart berekend en bedraagt €425,- voor het eerste uur. Iedere volgende 30 minuten kost €212,50. 
3
De tandarts behandeling De tandheelkundige kosten zijn landelijk vastgesteld door het NZA (Nederlandse Zorgautoriteit) en kunnen hier bekeken worden. Tijdens het intakegesprek worden deze kosten voor jou duidelijk.

Betalingsregeling mogelijk

We begrijpen dat de kosten soms een obstakel kunnen zijn, daarom bieden we de mogelijkheid om de tandheelkundige kosten in termijnen te betalen. Let op, dit geldt niet voor de narcose kosten. Als je hier gebruik van wilt maken, geef dit dan tijdens het intakegesprek aan ons door, en we leggen de procedure graag aan je uit.