Spoedbehandeling niet mogelijk

  • Pijnloze behandeling
  • Gespecialiseerd narcoseteam
  • Ook voor klikgebitten 

Narcose tandarts kosten

Overweegt u een tandartsbehandeling onder narcose te ondergaan? Dan wilt u weten wat de narcose tandarts kosten precies zijn. Op deze pagina leest u meer over de tandarts en narcose kosten en mogelijke vergoedingen. Of vraag direct een vrijblijvend gesprek aan.

 

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan  >

 

Tandarts onder narcose kosten

Narcose tandarts kostenDe kosten voor een tandartsbehandeling onder narcose bestaan uit twee delen. De tandheelkundige behandeling en de narcose behandeling. De kosten van de tandheelkundige behandeling zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en zijn voor iedereen gelijk. In dit overzicht zijn alle kosten per tandartsbehandeling, materiaal en ondersteunende middelen te vinden: kosten tandarts 2021*

 

Narcose tandarts kosten

Naast de tandheelkundige kosten berekenen wij kosten voor de narcose (indien van toepassing). Een behandeling varieert van één tot drie uur. U betaalt voor de narcose €375,- per uur. Na één uur wordt het per half uur berekend.

*NarcoDent is niet verantwoordelijk voor de juistheid van tarieven die gepubliceerd worden door derden. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Dit geldt evenzo voor typ- en drukfouten.

 

 

Vergoeding voor de narcose tandarts

De tandheelkundige behandeling wordt mogelijk (voor een deel) vergoed wanneer u een aanvullende verzekering heeft. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar. De kosten voor de narcose worden helaas niet door de zorgverzekeraars vergoed. U ontvangt altijd een begroting van ons waarop alle kosten vermeld staan. Zo heeft u inzicht in de behandelkosten voor de start van een behandeling. 

 

Betaal in termijnen

Bij het opstellen van het behandelplan, maken wij voor u de kosten inzichtelijk. Wij bieden daarbij de mogelijkheid om de behandeling in termijnen te betalen. Maak tijdens het kennismakingsgesprek dit aan ons kenbaar, dan leggen wij u de procedure hiervoor graag aan u uit. 

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan  >

 

 

Narcosebehandeling bij NarcoDent

Narcose tandarts NarcoDentWij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt, zowel voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen leggen alles stap voor stap aan u uit. Wij helpen u graag bij het wegnemen van uw tandartsangst. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

 

  • Een ontspannen vrijblijvend intake gesprek
  • Angst tandartsen met veel ervaring en begrip
  • Pijnloze narcosebehandelingen met de grootste zorg
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Behandelingen worden uitgevoerd binnen één afspraak
  • Vestigingen in Culemborg, Capelle a/d IJsel en Oosterhout
  • Score 4,8 uit 5 (bekijk onze facebook reviews)

 

Vrijblijvend intakegesprek inplannen

Wanneer u onderstaand formulier invult zult u binnen twee werkdagen worden gebeld om een afspraak in te plannen. Wij ontvangen u graag in één van onze narcose tandartspraktijken.


Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Sitemap  |  Cookies