De kosten voor de narcose

De kosten voor de narcose zijn een belangrijk onderdeel van de totale kosten van een tandartsbehandeling bij Narcodent. Deze kosten worden niet vergoed door de verzekering, en dienen dus zelf betaald te worden. Tijdens het intakegesprek wordt in de persoonlijke begroting duidelijk wat dit voor jou betekent.

Persoonlijke begroting

We bieden een duidelijke en transparante begroting tijdens het intakegesprek bij Narcodent. We maken samen met jou een persoonlijk behandelplan. We geven uitleg over onze procedure en maken de totale kosten, inclusief die voor de narcose, volledig inzichtelijk. Er worden ook röntgenfoto's gemaakt om een helder beeld te krijgen van jouw situatie, waardoor we een op maat gemaakt behandelplan kunnen samenstellen.

Laat jouw behandelplan opstellen

Wordt de tandarts onder narcose vergoed?

Afhankelijk van je verzekering, worden de kosten voor de tandartsbehandeling en de intake (voor een deel) vergoed. Neem hiervoor contact op met je verzekering. De kosten voor de narcose zelf worden niet vergoed. Deze dien je dus zelf te betalen.

Narcose behandelingen

De kosten voor een narcose behandeling op een rij

1
De intake

De kosten voor de intake liggen rond de € 200,-. Heb je zelf foto’s van een eerdere tandartsbehandeling van het afgelopen jaar? Dan betaal je geen € 200,- maar € 119,70.

2
De narcose De narcosekosten worden apart berekend en bedraagt €425,- voor het eerste uur. Iedere volgende 30 minuten kost €212,50. 
3
De tandarts behandeling De tandheelkundige kosten zijn landelijk vastgesteld door het NZA (Nederlandse Zorgautoriteit), deze kosten zijn dus voor iedereen gelijk. Tijdens het intakegesprek maken we voor jou een persoonlijke begroting. De totale kosten voor jouw tandartsbehandeling onder narcose worden dan duidelijk.

Betalingsregeling mogelijk

We begrijpen dat de kosten soms een obstakel kunnen zijn, daarom bieden we de mogelijkheid om de tandartsbehandeling in termijnen te betalen. Let op, dit geldt niet voor de kosten voor de narcose zelf. Als je hier gebruik van wilt maken, geef dit dan tijdens het intakegesprek aan ons door, en we leggen de procedure graag aan je uit.