Spoedbehandeling niet mogelijk

  • Pijnloze behandeling
  • Gespecialiseerd narcoseteam
  • Ook voor klikgebitten 

Narcosetandarts kosten

De kosten van de tandheelkundige behandeling

De kosten van de tandheelkundige behandeling zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en zijn voor iedereen gelijk. Wilt u de tarievenlijsten inzien? Klik dan op deze link*.

 

*NarcoDent is niet verantwoordelijk voor de juistheid van tarieven die gepubliceerd worden door derden. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Dit geldt evenzo voor typ- en drukfouten.

 

Narcosetandarts vergoeding

De tandheelkundige behandeling wordt mogelijk (voor een deel) vergoed wanneer u een aanvullende verzekering heeft. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

 

De kosten van de narcose

Naast de tandheelkundige kosten berekenen wij kosten voor de narcose. Deze bedragen € 187,50,- per half uur. Wij hanteren geen starttarief. Kosten voor het maken van een röntgenfoto worden wel in rekening gebracht. De kosten voor de narcose worden helaas niet door de zorgverzekeraars vergoed. U ontvangt altijd een begroting van ons waarop alle kosten vermeld staan. 

 

Betaal in termijnen

U kunt de behandeling ook in termijnen betalen. Heeft u hier interesse in? Maak dit dan kenbaar voorafgaand aan de behandeling. We leggen u de procedure hiervoor graag uit.

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Plan een vrijblijvend intakegesprek!

Tijdens dit vrijblijvende intakegesprek ontmoet u onze behandelaar en bespreken wij uw huidige gebitsstatus, uw eventuele tandarts angst en uw wensen. Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om de intake in te plannen.


Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Sitemap  |  Cookies