Narcose tandarts kosten

Lees over de tandarts en narcose kosten en mogelijke vergoedingen.

Maak een afspraak

Wat kost een tandartsbehandeling onder narcose?

Overweegt u een tandartsbehandeling onder narcose te ondergaan? Dan wilt u weten wat de narcose tandarts kosten precies zijn. Op deze pagina leest u meer over de tandarts en narcose kosten en mogelijke vergoedingen. Of vraag direct een intakegesprek aan.

Tandarts onder narcose kosten

De kosten voor een tandartsbehandeling onder narcose bestaan uit twee delen. De tandheelkundige behandeling en de narcose behandeling. De kosten van de tandheelkundige behandeling zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en zijn voor iedereen gelijk. In dit overzicht zijn alle kosten per tandartsbehandeling, materiaal en ondersteunende middelen te vinden: kosten tandarts 2023*

*NarcoDent is niet verantwoordelijk voor de juistheid van tarieven die gepubliceerd worden door derden. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Dit geldt evenzo voor typ- en drukfouten.

Narcose kosten

U betaalt tot de eerste 60 minuten € 425,- daarna voor iedere volgende 30 min betaalt u €212,50.

Plan een adviesgesprek voor uw eigen begroting

Vergoeding voor de narcose tandarts

De tandheelkundige behandeling wordt mogelijk (voor een deel) vergoed wanneer u een aanvullende verzekering heeft. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar. De kosten voor de narcose worden helaas niet door de zorgverzekeraars vergoed. U ontvangt altijd een begroting van ons waarop alle kosten vermeld staan. Zo heeft u inzicht in de behandelkosten voor de start van een behandeling. 

Betaal in termijnen

Bij het opstellen van het behandelplan, maken wij voor u de kosten inzichtelijk. Wij bieden daarbij de mogelijkheid om de behandeling in termijnen te betalen. Maak tijdens het kennismakingsgesprek dit aan ons kenbaar, dan leggen wij u de procedure hiervoor graag aan u uit. 

Voordelen narcose tandarts NarcoDent

Wij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. We bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

Bang voor de tandarts?

Bang zijn voor de tandarts is een enorme beperking. De oorzaak van tandartsangst ligt vaak in het verleden door een vervelende (traumatiserende) ervaring. Of er is angst voor het onbekende doordat er een heftige ingreep gedaan moet worden. Daarnaast gaat tandarts angst soms gepaard met schaamte. Wellicht bent u al lang niet bij de tandarts geweest of is uw gebit zo verwaarloosd dat u dit niet meer durft te laten zien.

Wat is een angst tandarts?

Een angst tandarts is niet hetzelfde als een gewone tandarts. Een angst tandartspraktijk is echt gespecialiseerd in patiënten die bang zijn voor de tandarts. Een angst tandarts stelt de patiënt gerust en neemt uitgebreid de tijd voor de behandeling. Daarnaast kan een angst tandarts gebruik maken van kalmerende middelen of een narcosebehandeling. Bij NarcoDent voeren wij narcosebehandelingen uit bij mensen die angst hebben voor de tandarts of de behandeling.

NarcoDent als angst tandarts

NarcoDent is al vele jaren een gespecialiseerde angst tandarts. Wij hebben een team wat zich helemaal voor u inzet, hoe groot de angst of uw tandproblemen ook zijn. We helpen dagelijks vele angstige patiënten, waarbij we echt specifiek naar uw situatie kijken. U krijgt van ons de grootste zorg en aandacht.

Plan een intakegesprek

 

Naam:*
Geslacht:*
Locatie:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Staat u onder bewind?:*

 

U wordt binnen 2 werkdagen gebeld vanuit 0800 42 42 002 om uw intakegesprek in te plannen.

Onze beoordelingen

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan hier waarom wij zo hoog worden beoordeeld door mensen die u voorgingen.