Wanneer laat je je kies trekken onder narcose?

Het laten trekken van kiezen onder narcose kan een geschikte keuze zijn voor:

  • Personen met tandartsangst.
  • Mensen die een eerder bezoek aan de tandarts als erg vervelend hebben ervaren.
  • Mensen met een lage pijngrens.
  • Personen met medische of psychische aandoeningen die een regulier tandartsbezoek bemoeilijken.

De narcose tandarts

Onze tandartsen zijn niet alleen technisch hooggekwalificeerd, maar hebben ook een bijzonder begripvolle benadering. Zij zijn gespecialiseerd in narcosebehandelingen en benaderen elke patiënt met de zorg en aandacht die nodig is om een vertrouwensband op te bouwen en angst te verminderen. Met locaties in OosterhoutCulemborg, en Capelle aan den IJssel, staan onze gespecialiseerde narcose tandartsen klaar om je van je pijn af te helpen.

Onze werkwijze

1
Je vraagt een intakegesprek aanDit kan telefonisch (op werkdagen tussen 08:30 en 16:30) of online
2
Telefonisch contactmoment We luisteren naar je en leggen je uit wat je kunt verwachten.
3
Het intakegesprekWe leren elkaar kennen en maken je persoonlijk behandelplan. Hierin staan ook de kosten voor je behandeling.
4
Medische checkMet aandacht voor jouw behandelplan voeren we een medische check uit om de narcose veilig en verantwoord toe te dienen.
5
De behandelingTerwijl jij slaapt, werken we aan jouw glimlach.
6
NazorgOok na de behandeling staan we voor je klaar. We beantwoorden graag al je vragen en helpen je verder je mond gezond te houden.

 

Kies trekken bij Narcodent

Bij Narcodent begrijpen we dat het trekken van een kies een belangrijke ingreep is. Daarom zorgen wij ervoor dat elke stap van het proces zo fijn mogelijk verloopt. Met vestigingen in Oosterhout, Culemborg en Capelle aan den IJssel, zijn we toegankelijk en klaar om jou te helpen. We doen ons best jou zo goed mogelijk te begrijpen en helpen jou aan een zorgeloze lach.