Spoedbehandeling niet mogelijk

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Landelijke spreiding

Tandartsbehandeling onder narcose afspraak: Het vrijblijvende intakegesprek

Het feit dat u deze tekst leest is al een grote stap. U bent uw tandheelkundige klachten misschien meer dan beu, of u schaamt zich voor uw gebit en wilt weer voluit kunnen lachen. We begrijpen dat de angst u er misschien van weerhoudt naar de tandarts te gaan voor informatie. Als kennismaking hebben wij daarom een intakegesprek. Tijdens dit vrijblijvende intakegesprek zal u onze behandelaar ontmoeten. Samen bespreken wij uw huidige gebitsstatus, uw eventuele klachten en uw wensen.

 

Begrip van de tandarts

Om het voor u zo toegankelijk mogelijk te houden, wordt er alleen gebruik gemaakt van een spiegeltje om in uw mond te kijken. Zo kunt u rustig over uw angst en wensen praten zonder dat u bang hoeft te zijn voor instrumentarium. Wij vinden het heel belangrijk dat u zich veilig, begrepen en op uw gemak voelt. Dit willen we bereiken, alvorens u besluit voor de narcosebehandeling te kiezen. Het intakegesprek is daarom ook geheel vrijblijvend.

 

Röntgenfoto

Er bestaat een kans dat er tijdens het intakegesprek een röntgenfoto gemaakt gaat worden. Met behulp van de röntgenfoto kunnen wij uw gebitssituatie precies in kaart brengen. Kosten voor het maken van een röntgenfoto worden wel in rekening gebracht. Dit zal altijd in overleg met u worden gedaan.

 

Coronavirus

Sinds de uitbraak van het coronavirus hebben wij extra maatregelen genomen om uw gezondheid en veiligheid te waarborgen. Onze medewerkers dragen extra beschermingsmiddelen en wij hebben de regels omtrent hygiëne en infectiepreventie nóg verder aangescherpt. Op deze manier waarborgen wij dat u met een gerust hart naar onze locaties kunt komen om te worden voorzien van optimale mondzorg. Uit patiënttevredenheidsonderzoek blijkt dat onze service, kwaliteit en genomen voorzorgsmaatregelen tijdens de coronacrisis zeer goed worden gewaardeerd!


Voor vragen betreft een intake kunt u het beste bellen met 0800-4242002, voor vragen over uw behandelafspraak kunt u het beste bellen met de locatie waar u behandeld wordt.

 

Met vriendelijke groet,

Team NarcoDent

 

Intakeformulier

Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Nieuws  |  Sitemap  |  Cookies