Spoedbehandeling niet mogelijk

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Landelijke spreiding

Tandartsbehandeling onder narcose afspraak: Het vrijblijvende intakegesprek

Het feit dat u deze tekst leest is al een grote stap. U bent uw tandheelkundige klachten misschien meer dan beu, of u schaamt zich voor uw gebit en wilt weer voluit kunnen lachen. We begrijpen dat de angst u er misschien van weerhoudt naar de tandarts te gaan voor informatie. Als kennismaking hebben wij daarom een intakegesprek. Tijdens dit vrijblijvende intakegesprek zal u onze behandelaar ontmoeten. Samen bespreken wij uw huidige gebitsstatus, uw eventuele klachten en uw wensen.

 

Begrip van de tandarts

Om het voor u zo toegankelijk mogelijk te houden, wordt er alleen gebruik gemaakt van een spiegeltje om in uw mond te kijken. Zo kunt u rustig over uw angst en wensen praten zonder dat u bang hoeft te zijn voor instrumentarium. Wij vinden het heel belangrijk dat u zich veilig, begrepen en op uw gemak voelt. Dit willen we bereiken, alvorens u besluit voor de narcosebehandeling te kiezen. Het intakegesprek is daarom ook geheel vrijblijvend.

 

Röntgenfoto

Er bestaat een kans dat er tijdens het intakegesprek een röntgenfoto gemaakt gaat worden. Met behulp van de röntgenfoto kunnen wij uw gebitssituatie precies in kaart brengen. Dit zal altijd in overleg met u worden gedaan. Kosten voor het maken van een röntgenfoto worden wel in rekening gebracht.

 

Coronavirus

In verband met het coronavirus hebben wij besloten dat wij tot 6 april geen intakegesprekken gaan inplannen.

Dit doen we omdat we de gezondheid van u en onze medewerkers voorop stellen. Via het formulier op de website kunt u zich nog steeds aanmelden. Intakegesprekken plannen we tot 6 april alleen nog niet in. Wij plaatsen u op onze wachtlijst en nemen zodra het kan contact met u op om een afspraak te maken. Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben en wij rekenen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team NarcoDent

 

Intakeformulier

Vul deze code in:*
Captcha

© 2016, NarcoDent  |  Nieuws  |  Sitemap  |  Cookies