Het intakegesprek

De stap naar uw volgende lach.

Maak een afspraak

Een tandartsbehandeling onder narcose: Het intakegesprek

Wij snappen dat het al een grote stap voor u is om deze informatie over NarcoDent te lezen. We kunnen ons ook goed voorstellen dat u uw tandheelkundige klachten meer dan beu bent, of u zich wellicht schaamt voor uw gebit en u zich daar niet gelukkig bij voelt. Wij zouden u hier graag verder bij helpen. Om te kijken wat we voor u kunnen betekenen, plannen we graag een intakegesprek. Hier zult u kennis maken met onze behandelaar en samen bespreekt u uw huidige gebitsstatus, uw eventuele klachten, uw wensen en de kosten voor de behandeling.

Plan een intakegesprek

 

Naam:*
Geslacht:*
Locatie:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Staat u onder bewind?:*

 

U wordt binnen 2 werkdagen gebeld vanuit 0800 42 42 002 om uw intakegesprek in te plannen.

Onze beoordelingen

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan hier waarom wij zo hoog worden beoordeeld door mensen die u voorgingen.

Begrip van de tandarts

Om het voor u zo toegankelijk mogelijk te houden, wordt er alleen gebruik gemaakt van een spiegeltje om in uw mond te kijken. Zo kunt u rustig over uw angst en wensen praten zonder dat u bang hoeft te zijn voor instrumentarium. Wij vinden het heel belangrijk dat u zich veilig, begrepen en op uw gemak voelt. Dit willen we bereiken, alvorens u besluit voor de narcosebehandeling te kiezen.

Röntgenfoto

Er bestaat een kans dat er tijdens het intakegesprek een röntgenfoto gemaakt gaat worden. Met behulp van de röntgenfoto kunnen wij uw gebitssituatie precies in kaart brengen. Kosten voor het maken van een röntgenfoto worden wel in rekening gebracht. Dit zal altijd in overleg met u worden gedaan.

Contact

Voor vragen betreft een intake kunt u het beste bellen met 0800 42 42 002, voor vragen over uw behandelafspraak kunt u het beste bellen met de locatie waar u behandeld wordt.

Voordelen narcose tandarts NarcoDent

Wij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. We bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

 

Bang voor de tandarts?

Bang zijn voor de tandarts is een enorme beperking. De oorzaak van tandartsangst ligt vaak in het verleden door een vervelende (traumatiserende) ervaring. Of er is angst voor het onbekende doordat er een heftige ingreep gedaan moet worden. Daarnaast gaat tandarts angst soms gepaard met schaamte. Wellicht bent u al lang niet bij de tandarts geweest of is uw gebit zo verwaarloosd dat u dit niet meer durft te laten zien.

Wat is een angst tandarts?

Een angst tandarts is niet hetzelfde als een gewone tandarts. Een angst tandartspraktijk is echt gespecialiseerd in patiënten die bang zijn voor de tandarts. Een angst tandarts stelt de patiënt gerust en neemt uitgebreid de tijd voor de behandeling. Daarnaast kan een angst tandarts gebruik maken van kalmerende middelen of een narcosebehandeling. Bij NarcoDent voeren wij narcosebehandelingen uit bij mensen die angst hebben voor de tandarts of de behandeling.

NarcoDent als angst tandarts

NarcoDent is al vele jaren een gespecialiseerde angst tandarts. Wij hebben een team wat zich helemaal voor u inzet, hoe groot de angst of uw tandproblemen ook zijn. We helpen dagelijks vele angstige patiënten, waarbij we echt specifiek naar uw situatie kijken. U krijgt van ons de grootste zorg en aandacht.