Spoedbehandeling niet mogelijk

  • Gratis intakegesprek
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Landelijke spreiding

Vraag hier een gratis intakegesprek aan

 

W. Vogelezang (1963)

narcose tandarts ervaring w. vogelezang

"Bij NarcoDent voelde ik me meteen op mijn plek. Mijn gebit is weer helemaal top. Ik heb nu een klikgebit waardoor mijn gehemelte helemaal vrij is, ideaal. Tot op de dag van vandaag ben ik patiënt bij NarcoDent. Ik doe niet alles onder narcose, maar de tandarts kent me inmiddels zo goed en het voelt erg vertrouwd, dat ze mij daar voorlopig blijven zien."

Tandartsbehandeling onder narcose afspraak: Het gratis intakegesprek

Het feit dat u deze tekst leest is al een grote stap. U bent uw tandheelkundige klachten misschien meer dan beu, of u schaamt zich voor uw gebit en wilt weer voluit kunnen lachen. We begrijpen dat de angst u er misschien van weerhoudt naar de tandarts te gaan voor informatie. 


Begrip van de tandarts

Om het voor u zo toegankelijk mogelijk te houden, wordt er alleen gebruik gemaakt van een spiegeltje om in uw mond te kijken. Zo kunt u rustig over uw angst en wensen praten zonder dat u bang hoeft te zijn voor instrumentarium. Wij vinden het heel belangrijk dat u zich veilig, begrepen en op uw gemak voelt. Dit willen we bereiken, alvorens u besluit voor de narcosebehandeling te kiezen. Het intakegesprek is daarom ook geheel kosteloos.

 

Röntgenfoto

Er bestaat een kans dat er tijdens het intakegesprek een röntgenfoto gemaakt gaat worden. Met behulp van de röntgenfoto kunnen wij uw gebitssituatie precies in kaart brengen. Dit zal altijd in overleg met u worden gedaan. Kosten voor het maken van een röntgenfoto worden wel in rekening gebracht.

© 2016, NarcoDent  |  Nieuws  |  Sitemap  |  Cookies