Wanneer doe je een gebitsrenovatie onder narcose?

Gebitsrenovatie onder narcose kan geschikt zijn voor:

  • Personen met significante tandartsangst of negatieve ervaringen.
  • Mensen die extra gevoelig zijn voor pijn.
  • Patiënten met bepaalde medische of psychische aandoeningen.
  • Degenen die een ingrijpende gebitsrenovatie nodig hebben en dit in een rustige omgeving willen ondergaan.

De Narcose Tandarts

Onze gespecialiseerde narcosetandartsen combineren technische expertise met een empathische benadering. Zij begrijpen de complexiteit van tandheelkundige angst en bieden een behandeling die zowel zorgvuldig als respectvol is. Met locaties in OosterhoutCulemborg, en Capelle aan den IJssel, staan de narcose tandartsen klaar om je gebit te renoveren.

Onze werkwijze

1
Je vraagt een intakegesprek aanDit kan telefonisch (op werkdagen tussen 08:30 en 16:30) of online
2
Telefonisch contactmoment We luisteren naar je en leggen je uit wat je kunt verwachten.
3
Het intakegesprekWe leren elkaar kennen en maken je persoonlijk behandelplan. Hierin staan ook de kosten voor je behandeling.
4
Medische checkMet aandacht voor jouw behandelplan voeren we een medische check uit om de narcose veilig en verantwoord toe te dienen.
5
De behandelingTerwijl jij slaapt, werken we aan jouw glimlach.
6
NazorgOok na de behandeling staan we voor je klaar. We beantwoorden graag al je vragen en helpen je verder je mond gezond te houden.

 

Jouw gebit behandelen bij Narcodent

Gebitsrenovatie uitvoeren onder narcose is meer dan alleen een technische procedure; het is een reis naar verbeterd zelfvertrouwen en welzijn. Bij Narcodent begrijpen we de emotionele impact van een gebitsrenovatie, zeker nadat je een lange tijd je tandartsbezoek hebt vermeden. Daarom bieden we narcose aan om de ervaring zo draaglijk mogelijk te maken, terwijl we je angsten en zorgen serieus nemen.