Spoedbehandeling niet mogelijk

  • Persoonlijke angstbegeleiding
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Ook voor klikgebitten

Narcosetandarts ervaringen

Lees de ervaringen van enkele van onze patiënten

 

E. L'hamiti

(1968)

narcose tandarts ervaring e. l'hamiti

"Ik vind een mooie glimlach erg belangrijk. Wanneer mensen een slecht gebit hebben zie ik ze al snel als onverzorgd. Daarom ben ik ook blij dat ik een mooie glimlach heb. Mijn mooie gebit wil ik graag behouden, daarom ga ik iedere keer naar de periodieke controle. 
 
Maar niemand weet eigenlijk dat ik iedere keer met vreselijke angst naar de tandarts ga. Het liefst ga ik helemaal niet. Het gaat me niet om de tandarts als persoon, het gaat me om het gevoel van in de tandartsstoel liggen en de pijn, geluiden en geuren die daarbij horen.
 
Als de datum van de afspraak nadert word ik erg zenuwachtig. Ik kan nachten niet slapen en heb constant negatieve gedachten. Het komt regelmatig voor dat ik een afspraak toch afzeg of uitstel, omdat ik zó zenuwachtig ben.
 
De dag dat ik de afspraak heb functioneer ik gewoon niet. Ik zit dan echt naar de klok te kijken en af te tellen. Mijn lichaam is er wel, maar ik wil er eigenlijk gewoon niet zijn, ik wil gewoon vluchten. Eenmaal in de stoel ga ik heel erg transpireren, en ik lig tijdens de hele behandeling verkrampt in mijn stoel. Mijn handen en voeten.. alles verkrampt! Dat moment dat je in de stoel ligt en je mond open moet doen en ze allerlei verschillende instrumenten in je mond stoppen, ik vind het vreselijk. Het geluid van het geschraap aan de tanden om tandsteen weg te halen, dat vind ik het ergst.

Ik zou een behandeling onder narcose bij NarcoDent zeker overwegen als ze echt moeten gaan boren, zelfs al is het één gaatje. Als je onder narcose bent dan hoor je gewoon geen geluiden meer! Je gaat liggen, je slaapt, vervolgens ben je wakker en is het allemaal voorbij. Heerlijk lijkt me dat."

 

 W. Vogelezang

(1963)

narcose tandarts ervaring w. vogelezang

"Mijn extreme tandartsangst komt eigenlijk door mijn kokhals-syndroom. Ik maakte me al druk wanneer er iemand dichtbij mijn mond in de buurt kwam. Ik ging wel altijd braaf naar de tandarts, maar de angst dat ik er weer last van kreeg, werd steeds erger.

 

Door een vervelend ongeluk is mijn gebit volledig geruïneerd. Dat dit alleen maar goed zou komen door een lange behandeling was mij meteen duidelijk. Geen fijn vooruitzicht. 

Bij NarcoDent voelde ik me meteen op mijn plek. Mijn vrouw is bij een ander narcosecentrum geweest, maar daar waren we minder positief over. Leek wel een fabriek. Een leuke bijkomstigheid is dat er ook een NarcoDent bij mij in de buurt is. Maar voor een begripvolle tandarts was ik zo naar Groningen gereden. 

Mijn gebit is weer helemaal top. Ik heb nu een klikgebit waardoor mijn gehemelte helemaal vrij is, ideaal.  Geen kokhalsneigingen meer.

Tot op de dag van vandaag ben ik patiënt bij NarcoDent. Ik doe niet alles onder narcose, maar de tandarts kent me inmiddels zo goed en het voelt erg vertrouwd, dat ze mij daar voorlopig blijven zien."

 

Tandartsbehandeling onder narcose informatie

Wilt u ook de eerste stap zetten naar een gezond en mooi gebit? Meld u dan nu aan voor een gratis intakegesprek op één van onze locaties in Zuid-Holland, Noord-Brabant of Gelderland!

 
Tijdens dit gratis intakegesprek zal u onze behandelaar ontmoeten. Samen bespreken wij uw huidige gebitsstatus, uw eventuele angst voor de tandarts en uw wensen.

© 2016, NarcoDent | Nieuws  |  Sitemap  |  Cookies