Spoedbehandeling niet mogelijk

  • Gratis intakegesprek
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Landelijke spreiding

Narcosetandarts kosten

De kosten van de tandheelkundige behandeling

De kosten van de tandheelkundige behandeling zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en zijn voor iedereen gelijk. Wilt u de tarievenlijsten inzien? Klik dan op deze link*.

 

*NarcoDent is niet verantwoordelijk voor de juistheid van tarieven die gepubliceerd worden door derden. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Dit geldt evenzo voor typ- en drukfouten.

 

Narcosetandarts vergoeding

De tandheelkundige behandeling wordt mogelijk (voor een deel) vergoed wanneer u een aanvullende verzekering heeft. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

 

De kosten van de narcose

Naast de tandheelkundige kosten berekenen wij kosten voor de narcose. Deze bedragen € 175,- per half uur. Wij hanteren geen starttarief. De kosten voor de narcose worden helaas niet door de zorgverzekeraars vergoed. U ontvangt altijd een begroting van ons waarop alle kosten vermeld staan.

 

Betaal in termijnen

U kunt de behandeling ook in termijnen betalen. Heeft u hier interesse in? Maak dit dan kenbaar voorafgaand aan de behandeling. We leggen u de procedure hiervoor graag uit.

 

Snel van uw tandarts angst afkomen? Plan een gratis intakegesprek!

Tijdens dit gratis intakegesprek ontmoet u onze behandelaar en bespreken wij uw huidige gebitsstatus, uw eventuele tandarts angst en uw wensen. Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om de gratis intake in te plannen.


© 2016, NarcoDent  |  Nieuws  |  Sitemap  |  Cookies