Spoedbehandeling niet mogelijk

  • Pijnloze behandeling
  • Gespecialiseerd narcoseteam
  • Ook voor klikgebitten 

Angst tandarts Rotterdam

Zoekt u een angst tandarts in omgeving Rotterdam? NarcoDent is dé tandartspraktijk gespecialiseerd in angst en narcosebehandelingen. Onze angst tandarts praktijk bevindt zich in Capelle aan den IJssel, ongeveer een kwartier rijden vanaf Rotterdam. 

Onze tandartsen hebben veel ervaring met angstige patiënten. Tijdens een behandeling nemen wij dan ook uitgebreid de tijd en leggen we u stap voor stap uit wat er gaat gebeuren. U krijgt van ons de grootste zorg en aandacht en voeren wij (indien gewenst) ook behandelingen uit onder narcose. 

 

NarcoDent Capelle aan den IJssel
Essebaan 1
2908  LJ Capelle aan den IJssel
Tel: 0800 - 4242002
Routebeschrijving

 

Vraag vrijblijvend gesprek aan  >

 

Voordelen angst tandarts NarcoDent

Wij zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt voor als tijdens de behandeling. Onze tandartsen hebben een rustige en ongedwongen aanpak. We bekijken dan ook echt uw situatie en ondersteunen u zo goed mogelijk. Dit kenmerkt NarcoDent:

  • Een ontspannen vrijblijvend intake gesprek
  • Angst tandartsen met veel ervaring en begrip
  • Pijnloze behandelingen met de grootste zorg
  • Behandelingen zijn ook onder narcose mogelijk
  • Behandelingen worden uitgevoerd binnen één afspraak
  • Mogelijk om een vriend of familielid mee te nemen

 

Onze narcose behandelingen

NarcoDent Capelle in de omgeving van Rotterdam biedt een ruim aanbod aan uiteenlopende tandartsbehandelingen. Al deze behandelingen kunnen ook eventueel onder narcose worden uitgevoerd. Of het nu gaat om een kleine ingreep of een meer ingrijpende behandeling.

 

Onze angst tandartsen omgeving Rotterdam

U zoekt een tandarts die u kunt vertrouwen. Dan is het fijn om te weten wie onze tandartsen zijn. Het is daarom bij ons ook altijd mogelijk om uw voorkeur aan te geven voor een tandarts. Of het nu gaat om de eerste afspraak, of eventuele toekomstige afspraken. Dit is ons angst tandartsenteam omgeving Rotterdam.

 

Angst tandarts Jan-Pieter Jonker Angst tandarts Debby Bosch van Rosenthal - Zavelta

Jan-Pieter Jonker

Implantoloog

BIG: 49021896802

Debby Bosch van Rosenthal - Zavelta 

Tandarts

BIG: 19910683002

Jadranka Popovic 

Tandarts

BIG: 09916969402

 

 

Vrijblijvend intakegesprek inplannen

Tijdens het intakegesprek bespreken uw gebitsstatus, uw wensen en vertellen wij hoe wij u kunnen helpen. Wanneer u onderstaand formulier invult zult u binnen twee werkdagen worden gebeld om een afspraak in te plannen. Wij ontvangen u graag in onze angst tandartspraktijk in Culemborg omgeving Utrecht.

 

Vul deze code in:*
Captcha

 

 

© 2016, NarcoDent  |  Sitemap  |  Cookies